Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott valaki Sokroksáron nyilvános helyen kukkolni esetleg többet?
Figyelt kérdés
Kíváncsi hetero...okt. 10. 15:02
12/22 anonim válasza:
Akkor majdnem egy idősek vagyunk:)
13/22 anonim válasza:
Csak én hetero és csak a tinik izgatnak
15/22 A kérdező kommentje:
Én mindent kipróbálnék, egyszer élünk. Millenium utca végén a nagy rét... Ma este ott leszek...
okt. 11. 10:14
16/22 A kérdező kommentje:
Sötétedés után nem sokan mászkálnak arra. Heteroszexuális vagyok, de kipróbálni kipróbálnám. Ez a Glory Hole feeling is bejön. Csak úgy egy idegen férfit nőt meglesni, vagy több.. mindenkinek egyéni döntés...
okt. 11. 10:44
17/22 anonim válasza:
én mindig is arról álmodok hogy valakit meglessek legyen az nyilvános helyen elrejtőzve vagy akár egy lakásba bekukkolni
elég veszélyes az a baj.. ez van. D:
18/22 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem is tudom mit csinálnék, ha valakit látnék így... De tutira nem a fejembe szállna a vér:D
okt. 11. 16:55
19/22 anonim válasza:
Még régebben az erdőben keféltünk , és egy pasi egyre közelebb osonva kukkolt minket Szerintem észlelte , hogy észrevettem , de nem zavart. A végén már egészen közel jött 5-6 méterre , verte a farkát (ami igen méretes volt) .
20/22 A kérdező kommentje:
Vannak esetleg lányok, fiúk, lányos fiúk, párok, akik esetleg estefelé a Milleniumi utca végén járnak ma sötétedéskor?
okt. 13. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!