Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből veszitek le a hétköznapokban, hogy valaki biszex/meleg (leszámítva azokat, akin egyértelműen látszik vagy nyíltan felvállalja)?
Aki jó testű vagy jól néz ki az arca, nyilván könnyebb helyzetben van, mert 100 méterről megérzi, ha valaki meleg.
Mindenki írja le tapasztalatát!
És kort, testalkatot is.
Én senkiről nem veszem észre, ha egyértelműen nem látszik rajta. Nagyon csodálkoztam már ezért az életben, amikor olyan próbáltak közeledni,akikről álmomban sem hittem volna.
Volt eközött olyan is, aki morózus és szavakban erősen homofób volt,érdekes módon ő volt a legkedvesebb,amikor járni akart velem.
Persze semmi nem lett belőle :)
Én is csak idővel látom, mert fiatalabb koromban nem tulajdonítottam jelentőséget azoknak az apróbb jeleknek, amik az évek során ismétlődve egyre egyre egyértelműbbek voltak.
Amúgy te külsőre egy feltűnően jó kinézetű vagy vagy átlagos?
Mert azt tapasztaltam, a jó külsejűek tuti rögtön kiszúrják a melegeket, mert azok nagyon bámulják őket.
Nem tartom magam szuperférfinek,de mások mégis vonzódnak hozzám.Ez az oka a történteknek.
# 1
Feltételezve hogy férfiakról beszélünk...
A festett haj, festett köröm, a feminin stílusjegyek, az hogy szokatlanul igényes a megjelenése számomra mind árulkodó jel.
utso
Ezért írtam, hogy leszámítva az egyértelmű jeleket, ami amúgy rendkívül ritka. Főleg amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!