Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy biszex vagyok? (Fiú) Legalább egy éve szerelmes vagyok a legjobb barátomba de barátnőm is van... Meleg vagyok?
Figyelt kérdés
szept. 30. 16:21
1/9 anonim válasza:
Ha kúrsz a barátnőddel is, akkor nem vagy meleg. Akkor bi vagy
3/9 platinumhand válasza:
Hát onnan tudod, hogy biszex vagy, hogy szerelmes tudsz lenni srácba is.
Egyébként ezzel a helyzettel nem akarsz kezdeni valamit?
Meg ha bi vagy miért akarod mindenáron melegnek gondolni magad?
4/9 anonim válasza:
Es dugtad is a nodet vagy csak alibi nőd van? A nőd tudja hogy triszex vagy?
5/9 anonim válasza:
Valoszinu biszex, ha vonzodsz a baratnodhoz is. De ajanlom hogy szakits vele, ha masba vagy szerelmes. Folosleges erofeszites mindkettotoknek egy olyan kapcsolatban maradni, aminek nincs jovoje
6/9 anonim válasza:
A szerelmet külön kell választani az erős vonzódástól, bár férfiaknál az erős vonzódás során az agyban fokozottan termelődik oxitocin hormon, ami merevedést idézhet elő. Ezt azonban önmagában nem kell szexuális vonzódásként értelmezni, mert csak a természet "játéka".
7/9 anonim válasza:
Csajodba is szerelmes vagy vagy csak ugy van egy kis digi-dugira?
8/9 anonim válasza:
hat szerintem erdemes külön valasztani a köződést és a szexualis izgalmat... ha pl fel is áll a barátodra akkor biztos hogy bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!