Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm és hosszas beszélgetés után azt mondta, hogy átgondolja. Átgondolás után arra jutott, hogy azzal a feltétellel bocsát meg ha egy általa választott pasit leszopom és a pasi is engem. Belemenjek?
Nagyon szeretem, hülye voltam, hogy megcsaltam.
Belemenjek ebbe?
Nem nyúltam még pasiként másik pasihoz.
Biszex pasiként azt mondom, hogy ez így nagyon zsákbamacska.
Volt már hogy barátnőm összehozott egy meleg sráccal és megbeszéltük hogy előtte szexelünk, mert kíváncsi volt a látványra, de az nem zsarolásra ment, hanem mindenki szabad akaratából és élveztük mindhárman.
Ebbe így tuti nem mennék bele, még akkor sem, ha szerelmes vagyok a lányba.
Ha téged is izgat a dolog, akkor sokat nem veszíthetsz. Csak tégy úgy, mintha rohadtul megalázó lenne számodra. Biszexként én is belemennék, de mivel téged is izgat a gondolat, így valószínűleg benned is van némi hajlam.
Én a csaj helyében azt mondtam volna, hogy őt dugja meg egy másik pasi, neked meg tisztára kell nyalnod a g.cis punciját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!