Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon biszex vagyok?
Nincs olyan, hogy kíváncsi hetero.
Heteroban nem fogalmazódik meg ilyen gondolat.
Ha hetero lenne, nem kéne kipróbálnia, mivel egy heterót taszít az azonos nemű szex. Abban igazad van, hogy nincs ezzel semmi baj, de akkor mondjuk ki, hogy bi!
Nem tudjuk, hogy a kérdező mennyi idős, egyáltalán nem mondhatjuk ki, hogy bi, csak azt, hogy kíváncsi. Ha fiatal, még csak bontogatja a szárnyait, és később fog kialakulni az igazi énkép, én pl 35+ voltam, mikor erre rájöttem a páromnak köszönhetően. Ha kipróbálja és nem tetszik? 🤔 akkor nem bi 😊
Akkor mégegyszer: Ha hetero, akkor nem próbálja ki, mert undorítónak (direkt fogalmazok így) találja az azonos nemű szexet.
Benned biztos megvolt a bi hajlam már korábban is, csak nem volt még a szitu, hogy felszínre kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!