Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tavaly nyáron kb csak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly nyáron kb csak úgy kipróbáltam a szexet egy pasival mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Nem volt senkim ekkor és soha nem voltam előtte pasival csak nők voltak az életemben és az összes párom nő volt.

Azóta sem történt semmi hasonló velem, de bennem maradt ez az emlék. Nem emlékszek rá már, hogy jó vagy rossz volt e. Voltak pillanatai amikor élveztem hogy dug és volt mikor nem. Kb elmenekültem miután végzett, pedig gyengéd volt.

Azóta van újra barátnőm.

Mit jelent ez?

Csak normális kérdéseket kérek.

szept. 27. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Fogd fel kalandnak.

Én is kipróbltam egyszer, amikor nem volt nő, hogy egy másik pasi leszopjon. Mondjuk én azt nem vállaltam volna, hogy engem dugjon.

szept. 27. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Gyerekek értsétek már meg, hogy az,hogy nincs nő és pasival vagytok együtt, nem fogható fel "hiánypótlásnak ". Ilyen nincs az életben !

Ez színtiszta biszexualitás, még ha nem is vállaljátok be. Hetero férfi nem érint más férfit testileg és nem tűrné el,hogy egy férfi őt szopja vagy egyebet.

szept. 27. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Kérdem,miért gondolsz még mindig erre?
szept. 27. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy
szept. 29. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy "csak úgy", elkapott a vágy a fasz iránt téged. Ide figyelj azert nem kell rajta gorcsolni, most parkaocsolatban vagy, vele torodj. Ne hagyd hogy egy regi emlek kozetek alljon. Makd ha ujra szingli leszel kibontod a szalakat es netalan coming outolsz biszexkent
okt. 1. 09:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Szoval fogadjam el es kesz?
okt. 1. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Igen, fogadd el. Kár lenne évekig szenvedni vele, úgysem változik semmi, majd idővel erősödni fog a vágy.
okt. 1. 13:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Miért erősödne?
okt. 1. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen ! 7. jól írja. Mert van biszex hajlamod, és ezen fog majd kattogni az agyad. Főleg ha valamiért különösen kanos leszel.
okt. 2. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Azt jelenti hogy csak ugy bájszex vagy
okt. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!