Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik sokáig csak nővel éltek párkapcsolatban, de kipróbálták pasival is a szexet, milyen véleményre jutottak?
Sokminden jobb pasival, de én továbbra is nővel élek.
Orálig mentem fiúval, több nem is izgatott.
Nem tudom, annyira nehéz ezt összehasonlítani.
Nekem nem jobb vagy rosszabb, hanem egészen más.
Egyforma jó, vagy rossz tud lenni a szex nővel és férfivel is. A partnertől függ, nem attól, hogy milyen nemű.
A férfivel azért lehet izgalmasabb, mert társadalmilag a tiltott gyümölcs kategóriába tartozik.
F
25 eves koromig csak lanyokkal voltam.
Sosem gondoltam volna magamrol hogy pasival is lehetne barmi.
Aztan egyszer egy nyari buli utan felig reszegen egy satorba aludtam egyik tavoli haverommal. ö vett ra hogy szexeljünk. jo erzes volt, talan jobban el tudtam lazulni mint növel. de csak egyszeri alkalom volt. azota se törtent semmi sraccal.
Egyénfüggő. Bár vannak általános női- illetve férfi tendenciák is, ugyanakkor kivétel erősíti a szabályt. Minden ember más, legalább részben különbözünk egymástól. Van, amikor kellemetlen, van, amikor izgalmas és jó a változatosság. Férfival nem akarok párkapcsolatot, összejárást viszont szeretnék, nem csak alkalmizni.
Nő is, férfi is tud hiányozni, de ha nővel kapcsolatban vagyok, csak rajta múlik, mással is csinálhatom-e, mert a nők zöme érzékeny erre.
A tendenciákról most annyit, hogy pasival hamar el lehet dönteni, szexelünk-em vagy sem, nem kell felesleges köröket lefutni előtte, mint csajokkal általában. Mindenesetre én se feltétlen azonnal szexelnék nővel / pasival, de van, amikor mehet egyből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!