Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az ilyen rosszlányokos prostik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen rosszlányokos prostik mit éreznek?

Figyelt kérdés
Ráírtam az egyikre, hogy prosztatamasszázst szeretnék, meg hogy utána dugjon meg felcsatolhatóval, mivel ki volt írva az adatlapjára. Erre azt a választ kaptam, hogy forduljak pszichiáterhez mert hogy komoly gondok vannak a fejemben és hogy közveszélyes vagyok. WTF? De tényleg. Hát mi ez a vendégszeretet? Ennyire jól megy nekik, hogy a beszólogatnak a klienseknek? Ilyet még nem láttam.

szept. 27. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Hát ő kivan írva hogy ilyet vállal?
szept. 27. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
sok ember nagyon hülye, és sok prostira is igaz ez, és a non stop nyáladzás, és a kényeztetés amit a sok pasiktól kap, még hülyébett csinál belölük. engem több is letiltot, csak mert kérdeztem a részletekről.
szept. 27. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 21vagyok és hasonlóan szoktak reagálni, hülyének néznek miközbe igen ilyen fiatalon ilyen vágyaim vannak. Izgatnak az idős hölgyek izgat az anal férfival nővel izgat a tágítás stb stb.
szept. 27. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Nem várd, hogy az MTA doktorai lesznek a k.rvák. A stílusa tényleg csapnivaló volt, de ne foglalkozz vele. Amelyik benne van, az azt fogja vissza írni, hogy hívd fel. Egyik k.rva sem fog üzenetváltásokban cseverészni, mert nem beszélgetni akarnak, hanem a "fuvar" részleteit egyeztetni (azaz mikor mész és mennyit fizetsz).
szept. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!