Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, milyen gyakran vágytok rá, hogy egy fiú szopjon le?

Figyelt kérdés
Amúgy 22 éves srác vagyok, szoptam már le biszex pasit. Jó lenne csinálni még, ezért érdekel, hogy általában milyen gyakran jön rátok, hogy egy srác csinálja nektek:D

szept. 26. 13:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt hogy szoptasson meg napi 2-3 alkalommal.
szept. 26. 19:19
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
5 a dugas undorito? Amikor f*szt vesz a szajaba az nem undorito?
szept. 27. 07:02
 13/25 platinumhand ***** válasza:
100%
Én 2-3 naponta. Partner keresése folyamatban.
szept. 27. 11:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

#12:

- igen

- nem

szept. 27. 14:08
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos azt tapasztalom, hogy ritkán lesz tett a dologból. Pedig szívesen szopnék rendszeresen bi fiúkat, viszonzás nélkül is.
szept. 27. 16:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2-3x
szept. 29. 23:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2-szer jól esne, ha valaki szopna. Ugyanígy az is kb. ilyen gyakran esne jól, ha én szophatnék.
szept. 30. 19:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
En egy evben 3-4x szopok, de volt egy srac akivel megismerkedtem, majd minden reggel talalkoztunk es le kellett hogy szopjam. Majdnem 3 hetig ment igy, majd miutan kihagytam egy napot, “dobott”. Szoval o pl minden nap igenyelte..
okt. 1. 07:58
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Én most 28 vagyok, 10 éve van egy haverom, akivel verjük - szopjuk egymásnak, se a csók, se a dugás nem indít be, taszítanak ezek a dolgok igazából, ahogy már itt említették korábban.

Mostanra eléggé ritkán tudunk már csak találkozni, több hónap is eltelik, legutóbb is több, mint fél éve láttuk egymást, holott nekem azért naponta egyszer biztos eszembe jut, hogy jó lenne oda-vissza intézni a dolgot.

okt. 1. 12:37
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
Azeet az fura hogy a csok taszit, de a szopas az nem
okt. 1. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!