Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a fiúk jobban tudnak szopni mint a lányok?
Nem lehet általánosítani.
Viszont a legtöbb fiú azért fog szopni, mert vágyik rá. A lányok többsége meg nem vágyik rá, csak a barátja elvárja, és ezért teszik meg. Az meg szerintem egyértelmű, hogy ha valaki valamit élvezetből csinál, lekesedéssel, az általában jobb, mint amikor valakinek ez csak egy elvégzendő feladat...
Egyébként életemben egyszer szoptam, akkor 2 percig bírta a srác. (F)
Voltam már pár lánnyal es pasival is.
Azt kell mondjam, hogy a pasik átlagban jobban szopnak, sokkal többen nyelik le pl mint a lányok.
#13 "sokkal többen nyelik le pl mint a lányok"
Persze, mert aki kapható arra, hogy szopjon, azoknak a nagy többségét kifejezetten izgatja, amikor a szájában mennek el.
Lányok között is van ilyen, de arányaiba sokkal ritkábban. Aki pedig ezt tényleg nem élvezetből csinálja, annak az ejakuláció pillanatának megélése sem lesz élvezetes, és nyilván önszántából nem fogja lenyelni.
De azért azt is vegyük hozzá, hogy a pasik közül meg na, a nagy többség hallani sem akar szopásról, még az aktív melegek, és biszexek nagy része is elzárkózik tőle. Szóval összességében tutira kevesebb pasi van, aki szeret szopni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!