Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzás, mint fétis?
Figyelt kérdés
Van ilyen?szept. 17. 17:34
2/9 anonim válasza:
Igen van.engem is fel tud izgatni,ha egy jó pasi cigizik,pedig én nem dohányzom.
3/9 anonim válasza:
volt egy exem, azt szerette ha szex után a számban élvez el, és közben mindig rágyújtott miközben leszoptam.
5/9 anonim válasza:
Imádom mikor cigizek és szopnak és fordítva is.Ugyan ez megfelelő helyeken
kivágott latexben...
7/9 anonim válasza:
Mármint az édekel ,hogy ha valakit szopnak és cigizik az miért jó?
8/9 anonim válasza:
Cigizni cigizek, de soha nem gyújtok rá miközben valaki szopja a farkamat. De ismerkedés indításnak több alkalommal is bevált már az, hogy cigizek.
9/9 anonim válasza:
Furcsa, engem konkrétan teljesen lehangol, ha egy helyes pasi rágyújt. És soha többé nem tud lázba hozni. Különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!