Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Trollkodott vagy akart valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Trollkodott vagy akart valamit a srác?

Figyelt kérdés
Péntektől egy koliban szálltam meg mert nagyon olcsó meg nekem csak alvásra kellett a hely. 2 éjszakát. Az egyik nap mikor mentem fürdeni a közös zuhanyba (hisz csak az van) akkor egy csávó is jött. Majd egyszer csak megkérdezte leszopjon-e. Rávágtam, hogy ne pedig bejött volna. Szerintem a vékony alkatom miatt látszik rajtam valamennyire hogy bi vagyok. De nem tudom eldönteni komoly ajánlat volt-e. Én 30-as vagyok.
szept. 15. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Ennyi alapjan eleg nehez eldonteni de inkabb gondolnam, hogy nem volt troll. Random emberek nem szoktak trollkodasbol kerdezni az ismeretleneket, hogy leszopjanak-e.

Mindazonaltal en is passzoltam volna. Aki nekem mondja gondolom kb barkinek mondhajta igy esetleg hordoz valami betegseget amit at is adhat… szoval kossz de nem. Max egy kozos hokizas.

szept. 15. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 de kb mindenki nagy számú partnerrel szexel, most akkor mindenkivel csak hokizol, akivel nem volt szűrés?

Kérdező: amúgy hol lehet keresni ilyen kollégiumi szállásokra? Van ezekhez valami online felület? Meg mennyire olcsók, mennyi volt egy éjszaka ott?

szept. 15. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
2-es igen, en is tobb emberrel szexeltem mar de senkivel nem ugy, hogy utban a folyoson szoba elegyedunk es a zuhanyzoban mar megy a menet. Legyunk mar emberek.
szept. 15. 14:24
 4/4 sandrisbp ***** válasza:
Szerintem trollkodásból ilyet nem kérdez az ember. Én is szólítottam már le tök ismeretlen srácot, még csak nem is zuhanyozóban, hanem az utcán ilyen kérdéssel, mert nagyon tetszett. Volt amelyik igent mondott :).
szept. 17. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!