Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan srác aki bizonyt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan srác aki bizonytalan volt végül belement megszopatták és megbánta?

Figyelt kérdés
júl. 27. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Én nem bántam meg
júl. 27. 14:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ki hogy élte meg?
júl. 27. 14:04
 3/13 anonim válasza:
82%
xd az komoly
júl. 27. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer törtent meg strand zuhanyzoban egyik haverommal.

Nem gondoltam hogy fel fog izgatni az ilyesmi, mert heteronak tarottam magam de aztan a srac nagyon kedves volt velem es addig kerlelt mig megtettem neki.

Magamnak meg kivertem közbe guggolva mert persze felizgatott a helyzet.

Kesöbb picit furan ereztem magam miatta meg bizarnak tarottam de ez mar reg volt, összesegeben nem bantam meg. Jo volt mindkettönknek.

júl. 27. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Mi egymást szoptuk le végül, nem bántuk meg!
júl. 27. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Utólag nem bántam meg, de közvetlenül utána szégyeltem magam és bűntudatom volt. Azt éreztem hogy ez hiba volt. Majd elmúlt pár hét alatt. Aztán újra és újra megtettem, ma már nincs rossz éremzés kifejezetten szeretem.
júl. 27. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Fiatalon csináltuk oda-vissza a kölcsönösség alapján, és nagyon jó volt.

Azóra semmi.

Ha valakinek bejönne egy sportos 60-as partner, akor szívesen megélném újból :)

F-Bp.

júl. 28. 07:58
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

18 évesen úgy hozta az élet, hogy egy nagyon jó, nagyon közeli barátommal leszoptuk egymást, elég méretes farka van és meg is b*sztuk egymás száját, aztán tele is vertük. Közvetlen utána mindig megbántam, de egy kevéssel ezután az érzés után mindig elmúlt ez. :)

28F

júl. 28. 10:27
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Kissé bizonytalan voltam az első szopásom előtt, bár sokszor gondoltam rá, hogy milyen jó lehet szopni. Aztán megtörtént. Kicsit izgultam, de ez hamar elmúlt, és élveztem minden pillanatot. A végén le is nyeltem a friss anyagot. Szégyenérzet nélkül, barátilag vállon veregettem magam, hogy megtettem, és nem csak én, de a partnerem is élvezte.
júl. 28. 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Egy haverommal sokat beszélgettünk róla,hogy milyen lehet,de nem mertük kipróbálni. Aztán egyszer a strand zuhanyzóban ketten voltunk,mondta,hogy verjük ki.Amikor már vertük,szólt,hogy gyere,átmentem és szopni kezdtem,a felét a számba,a másik felét az arcomra engedte.Akkor nagyon izgalmas volt,de aztán szégyelltem magam.
júl. 29. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!