Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartsz attól, hogy öltözőben zuhanyzóban valaki titokban lefotóz?
Nem tartok tőle. Ugyan, mihez kezd vele azon kívül, hogy otthon kiveri rá, esetleg felteszi netre? Kevés a valószínűsége, hogy egy átlag, noname nő törölközős képe népszerűbb lesz a sok töltöttszájú, kutyával, lóval, mindennel is bevállalós profi mellett.
Ma már, ahol egy igazolványképhez az Al-al mindenféle meztelen testeket kreálnak, simán mondhatom azt, hogy ez is csak szerkesztett. Elérik lassan ezek a dolgok az ingerküszöböt, mikor kb. mindenkiről csinálnak valamit, már tényleg semmi érdekes nem marad, csak az ilyen extrémkedő színésznők.
Nem.
Ha akarja csinálja, tőlem ki verheti magának a képemre.
De akkor inkább oda is jöhetne és meg kérdezhezne, hogy lenne e kedvem hozzá fölmenni valamit csinálni az ágyban.
25 éves meleg srác vagyok.
Nem parázok ettől, de egyébként se vagyok szégyenlős.
(Hozzá vagyok szokva hogy sokan megnéznek a nagy húsfarkam miatt.)
Nem. Egy kicsit se.
(Egyébként elképzelni se tudom, hogy csinálná. Az öltözőben is feltűnést keltene, ha kamerázna, de a zuhanyzóban - ahol maximum egy törölköző és tusfürdő van a kezekben - egyenesen lehetetlennek tartom, hogy senki ne vegye észre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!