Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tartsz attól, hogy öltözőb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartsz attól, hogy öltözőben zuhanyzóban valaki titokban lefotóz?

Figyelt kérdés
fotó, öltöző, zuhanyzó

szept. 14. 22:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Annyira nem, mert ha ilyen történne, és esetleg kikerülne a netre, akkor elég sokat kéne fizetnie, ugyanis illegális :D
szept. 14. 22:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartok tőle . L
szept. 14. 22:51
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nekem nem tud vele ártani. "Titokban" azt jelenti, hogy észre sem veszem. Amit nem érzékelek, az nekem nem árt. Hogy utána mit csinál a fényképpel, az az én életemen nem változtat.
szept. 14. 22:54
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
#3 vagyok, privátot nem kérek. Egy titokban készült meztelen fényképről semmi olyasmi nem derül ki, amit eddig is ne tudtak volna rólam az ismerőseim.
szept. 14. 23:06
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem tartok tőle. Ugyan, mihez kezd vele azon kívül, hogy otthon kiveri rá, esetleg felteszi netre? Kevés a valószínűsége, hogy egy átlag, noname nő törölközős képe népszerűbb lesz a sok töltöttszájú, kutyával, lóval, mindennel is bevállalós profi mellett.

Ma már, ahol egy igazolványképhez az Al-al mindenféle meztelen testeket kreálnak, simán mondhatom azt, hogy ez is csak szerkesztett. Elérik lassan ezek a dolgok az ingerküszöböt, mikor kb. mindenkiről csinálnak valamit, már tényleg semmi érdekes nem marad, csak az ilyen extrémkedő színésznők.

szept. 15. 03:59
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem.

Ha akarja csinálja, tőlem ki verheti magának a képemre.

De akkor inkább oda is jöhetne és meg kérdezhezne, hogy lenne e kedvem hozzá fölmenni valamit csinálni az ágyban.

25 éves meleg srác vagyok.

szept. 15. 07:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs szegyellni valóm.
szept. 15. 07:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nincs rejteni valóm.

34/N

szept. 15. 08:44
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem parázok ettől, de egyébként se vagyok szégyenlős.

(Hozzá vagyok szokva hogy sokan megnéznek a nagy húsfarkam miatt.)

szept. 15. 08:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egy kicsit se.

(Egyébként elképzelni se tudom, hogy csinálná. Az öltözőben is feltűnést keltene, ha kamerázna, de a zuhanyzóban - ahol maximum egy törölköző és tusfürdő van a kezekben - egyenesen lehetetlennek tartom, hogy senki ne vegye észre.)

szept. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!