Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mrgmadszirozott egy haverom es közbe felallt nekem akkor bi vagyok?
Figyelt kérdés
szept. 9. 15:16
1/10 A kérdező kommentje:
Megmasszirozott*
szept. 9. 15:17
2/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha pl sokat masszírozta a combod, segged simán felállhatott csak az érintéstől is. Voltam hasonló szituban
5/10 anonim válasza:
Ilyen helyzetekben önkéntelenül is felállhat. Az érintéstől, ingerektől pusztán. Főleg kb. 15-22 között, kamaszkorban, fiatal felnőttként.
Az igazi kérdés, hogy Te kívánod-e őt? Mert, ha testileg kívánod a haverodat vagy esetleg érzelmileg is, akkor igen, minimum biszex vagy.
Ha csak úgy felállt, de nem szeretnél semmit tőle, akkor meg nincs miről beszélni.
8/10 anonim válasza:
Hivatásos (gyógy-) masszőröknél is előfordul a kliensekkel, de ez természetes élettani történés, amit annak megfelelően kell kezelni (azaz nem kell róla tudomást venni).
10/10 anonim válasza:
Erre a választ Te tudod igazán. Ugyanis, ha csak az érintés és a masszázs miatt állt fel, de eszedben sem volt semmi szexuális, - akkor NEM vagy biszex. Viszont, ha közben arra gondoltál, milyen jól csinálja és a lágyékodnál, a farkad és a golyókat is kezelhetnél. Esetleg vártad, hogy a farkad is húzogassa , el is élveztél volna szivesen, akkor IGEN ! még a haverod is ha élvezettel csinálta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!