Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kapcsolatromboló coming out...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatromboló coming out vagy egy életen át tartó elfojtás?

Figyelt kérdés

23 éves biszex, szingli srác vagyok. A szüleimnél élek, nemrég kezdtem el el dolgozni.

Még nem volt semmilyen kapcsolatom vagy együttlétem fiúkkal. Szüleim eléggé homofóbok, ha kicsit is a tradícionálistól eltérő véleményem van valamivel kapcsolatban, el sem hiszik, hogy ilyesmi kijött a számból.

Úgy érzem, hogy (különösen amíg otthon lakom) nincs esélyem arra, hogy sráccal bármi kapcsolatot - akár rövid- vagy hosszútávút - ki tudnék alakítani a tudtuk nélkül.

Alapvetően támogatóak és segítőkészek, ha bármi gondom volt, mindig teljes erővel azon dolgoztak hogy megoldódjon, viszont ilyen szempontból nem érzem azt, hogy ha coming outolnék, ugyanolyan minőségű lenne a kapcsolatunk, mint előtte.

Őszintén szólva nem tudom mit tegyek. Telik az idő, és az életem ezen része csak jegelve és szőnyeg alá van söpörve.

Nektek mi a véleményetek, személyes tapasztalototok?

szept. 8. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem kell beavatni őket!
szept. 8. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ez a két véglet létezik amit leírtál. Van egy olyan verzió hogy ha komolyabb kapcsolatod lesz a saját nemeddel, akkor idővel de elfogadnák, mert szeretnek.

"Alapvetően támogatóak és segítőkészek, ha bármi gondom volt, mindig teljes erővel azon dolgoztak hogy megoldódjon" ez nekem aztmutatja, hogy nagyon szeretnek téged.

Másfelől egyáltalán nem biztos hogy fiúval lesz komoly kapcsolatod. Lehet hogy lánnyal, és ők mindenből semmit se fognak észrevenni. Ezért én is feleslegesnek tartom elmondani. Pláne ha ki sem próbáltad. Lehet hogy előben nem is fog bejönni mint ahogy elképzelted. Lehet hogy nem is vagy biszex.

Es attól hogy nem mondokd el nekik meg próbálkozhatsz mindkét nemnél. Elég lesz majd elmondani ha komoly lesz. De elmondasod alapján nekem az a sejtettem hogy elfogadnák. Minden más megvilágításba kerül ha a szerettünkről van szó.

szept. 8. 20:09
 3/8 platinumhand ***** válasza:
76%

Szerintem sem kell nekik elmondanod, nem tartozol nekik semmivel. Éld az életed és lehetőleg próbálkozz mind2 nemnél aztán majd, ha lesz partnered kiderül, hogy be kell-e valamit vallanod neki.

Én is bi vagyok, én még nem mondtam meg szüleimnek, de az orált már így is ki tudtam próbálni egy másik sráccal. Akkor tervezem megmondani nekik, amikor ennek van jelentősége. Amíg nem egy komoly kapcsolatról van szó, nem hiszem, hogy szükséges lenne őket bármibe is beavatni.

24F

szept. 8. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre nem kell beavatni őket semmibe. Merj ismerkedni, próbáld ki fiúval is, és meglátod tetszeni fog. Aztán néhány együttlét után úgyis érzed, hogyan tovább, melyik féllel jobb. Ne akard azonnal eldönteni, mert mindenhez idő kell. Ismerkedésre itt az oldal, a Tinder, Planetromeo. Legyél bátor és óvatos is egyben!😉 Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan.
szept. 8. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazatok van, tényleg szűklátókörűen álltam a megoldásokhoz. Kicsit elkapott a pánik.

szept. 9. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress társat, és egyelőre ne kösd senki orrára, hogy biszex vagy. Mindennek eljön az ideje. Ez most nem az.
szept. 10. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ugy is el kell mondanod. Olyan bi vagy aki komoly, hosshu kaocsolatot el tud képzelni pasival... Ha teljes eletet akarsz, es nem szegyelled a parod es tirkolod mont valami csufsagot az eletedben, akkor elmondod a szuleidnek. De ez persze akkor lenne a legjobb, ha mar kulon koltoznel.
szept. 11. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd el nekik, mikor mar nem elsz veluk. Egyszer el kell mondani, főleg hogy lehet jarni fogsz egy pasival, es szerelmes leszel. Lehet "osszehazasodtok". Senki se akar egy eltitkolt, szegyelnivalo parja lenni senkinek.
szept. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!