Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat a szexualitas vagy ez csak a bdsm miatti vágyam miatt van?
Figyelt kérdés
Mindig is leszbikusnak tartottam magam, viszont ahogy teltek az évek egyre erősebb lett bennem, hogy vágyom egy domináns-alárendelt kapcsolatra, amiben valahogy elő kerül egy bizonyos típusú férfi kép. Úgy erzem jobban ki tudnék teljesedni egy heteró aktusban de a férfiak úgy a bdsm témán kívül még mindig nem annyira vonzanak... mit tegyek szerintetek? (Privatot,ismerkedo uzenetet nem kérek,annak aki segítő szandekkal ir valaszt,megy a zöld)szept. 5. 08:33
1/4 Laylah válasza:
Szerintem a vágyad miatt lehet. Fejben a dominanciát, erőt a férfiképhez kötöd. Dominával nem tudnád elképzelni egyáltalán?
2/4 A kérdező kommentje:
Voltam domináns lánnyal. Nagyon tetszett
szept. 5. 09:11
3/4 anonim válasza:
Simán lehet, hogy biszex vagy. Csak a női oldal erősebb volt eddig.
Most viszont úgy érzed, hogy a dominancia egy férfi irányából hitelesebb lehet, mint egy másik nőtől.
A kérdésre is válaszolva:
Persze, hogy változhat, változik is.
Én perverznek tartottam magam sokáig, azután egyszercsak rádöbbentem hogy domináns vagyok.
Mostanában pedig bizonyos szűk határok között hajlandó lennék némi biszex kalandra is egy sub fiúval.
Szóval: változol ahogy telnek az évek...
¯\_(ツ)_/¯
4/4 anonim válasza:
A vagyak szoktak valtozni. Kovetni kell, es nem elfojtani ezeket.
Miert ne lehetne kapcsolatod egy dominans ferfivel (is)?
Vagy akar tobbes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!