Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-éves pasi vagyok Izgat milyen lenne kiverni egy másik férfi farkát? Kinek mi a tapasztalata milyen érzés?
Figyelt kérdés
szept. 5. 08:27
61/67 anonim válasza:
Errol beszelek, hogy nem TE dontod el, hogy mi a megcsalas masoknak🤣 a felesegednek belefer, ezt tudjuk. De mas noknek nem feltetlen, ez pedig 100000%. Ettol nem konzervativ valaki, csak mivel biszex vagy, ugyanolyan mintha egy not ujjaznal stb. Attol, hogy pasival teszed, ugyanugy szamit, mivel ugyanugy izgat szexuálisan teged.
62/67 anonim válasza:
Most hallottam, hogy "mikromegcsalás" is van. Ha csak lájkolok vagy szívecskézek egy jó csajt a facén, az már mikoromegcsalás. De szerintem az a biztos, ha rájuk se nézünk, még csak nem is gondolunk rá! :)
63/67 anonim válasza:
Mi swingerbe járunk s szeretjük egymást
65/67 anonim válasza:
Kamaszkent buszon idosebb pasi odanyomta kezemhez
Eloszor csak megfogtam aztan elovette. Addih simogattam huzogattam mig elsult. Azzan leszalltam. Otthon meg kivertem gyorsan
66/67 anonim válasza:
lennék bixesz.. dehát ezt dobta a gép
lányokhoz több türelem kell :D
ez van, de mondjuk a magyarázkodás jó sok lehet ha valaki váltogatja éppen mi tetszik
67/67 anonim válasza:
66) nem olyan jo biszexnek lenni, mint elsore tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!