Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 45-éves pasi vagyok Izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45-éves pasi vagyok Izgat milyen lenne kiverni egy másik férfi farkát? Kinek mi a tapasztalata milyen érzés?

Figyelt kérdés

szept. 5. 08:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
34%
Errol beszelek, hogy nem TE dontod el, hogy mi a megcsalas masoknak🤣 a felesegednek belefer, ezt tudjuk. De mas noknek nem feltetlen, ez pedig 100000%. Ettol nem konzervativ valaki, csak mivel biszex vagy, ugyanolyan mintha egy not ujjaznal stb. Attol, hogy pasival teszed, ugyanugy szamit, mivel ugyanugy izgat szexuálisan teged.
nov. 18. 21:59
 62/67 anonim ***** válasza:
0%
Most hallottam, hogy "mikromegcsalás" is van. Ha csak lájkolok vagy szívecskézek egy jó csajt a facén, az már mikoromegcsalás. De szerintem az a biztos, ha rájuk se nézünk, még csak nem is gondolunk rá! :)
nov. 20. 09:18
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi swingerbe járunk s szeretjük egymást
nov. 20. 09:22
 64/67 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de azt együtt csináljátok.
nov. 20. 10:05
 65/67 anonim ***** válasza:

Kamaszkent buszon idosebb pasi odanyomta kezemhez

Eloszor csak megfogtam aztan elovette. Addih simogattam huzogattam mig elsult. Azzan leszalltam. Otthon meg kivertem gyorsan

nov. 21. 18:15
 66/67 anonim ***** válasza:

lennék bixesz.. dehát ezt dobta a gép

lányokhoz több türelem kell :D

ez van, de mondjuk a magyarázkodás jó sok lehet ha valaki váltogatja éppen mi tetszik

nov. 21. 18:19
 67/67 anonim ***** válasza:
100%
66) nem olyan jo biszexnek lenni, mint elsore tunik.
nov. 29. 17:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!