Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt tapasztaltabb biszex/meleg férfiak?
Sziasztok, 30-as biszex férfi vagyok.
Nem tudom hogy működik ez a világ, de kíváncsi lennék rá hogy vannak-e olyan férfiak, akik szeretnének egy kezdővel is.."foglalkozni"?
Speciel én inkább először is szeretném megfogni a tiédet, érezni hogy milyen, a látványában gyönyörködni..
Nem tudom hogy elsőre szeretnék-e ennél többet, de valószínűleg nem.
Vannak ilyen férfiak, akik benne lennének ilyesmiben, volt már dolguk hasonló férfiakkal?
Szívesen leveleznék is a témáról.
Köszönöm hogy elolvastad.
Kezdőkkel,kíváncsiakkal már írogattam,de soha senkivel nem jutott el találkozásig.
Eltűnés,törlés illetve az a gond,hogy fogalmuk sincs,mit akarnak.Inkább unatkoznak és szórakoznak más idejével :(
2 es válaszoló.
Te biztos tapasztalt vagy ugye? :)
Kérdezhetek pár dolgot? :)
Olyat,aki tényleg normálisan állna a dolgokhoz,szívesen beszélgetnék,ismerkednék és barátkoznék is.
Nem kezdő aktív vagyok ,budapesti.
Ha valaki megfelel az igényeimnek és elvárásaimnak (és én is az övéinek), akkor nem probléma ha valaki tapasztaltabb vagy kezdő.
27/F
Életemben egyszer szoptam oda - vissza alapon, de azóta sem találtam olyat aki hajlandó lenne rá.
Zalahaláp és környékéről valaki…? 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!