Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a feleségemnek, hogy kipróbálnám milyen a farok másik végén lenni?
Sziasztok! 29f Boldog házasságban élek, de mindig is érdekelt milyen lehet orálisan kielégíteni egy férfit.
Nem vonzódom a férfiakhoz, tehát ha már kapcsolódik egy arc-test is a farokhoz akkor teljesen elmegy a kedvem a dologtól.
Szerintetek elmondjam ezt a páromnak? Egyébként miközben ő csinálja nekem gyakran csókolózunk és cumkiss is volt már.
Nem szívesen csalnám meg, de hogy ne romoljon meg a házasság lehet keresek rosszlányokon titokban egy csajos travit….
Szerintem korrektebb elmodnani, hogy szeretnel pegginget stb. Mint, hogy megcsald.
Haladj lassan, eloszor csak mondd el, hogy biszex vagy (izgat a fasz). Aztan egy ido utan, mondd neki, hogy igenyelned az analt magadnak. Ha ez se eleg, akkor marad a kur*vazas, engedellyel. De csak ugy, hogy o is kapjon valamilyen "kilepot".
En igy lehet belemennek, a nejed nem ismerem. Eloszor lehet ki fog bukni, de nem vetheted a szemere, megiscsak azon gondolkozol, fantazialsz, hogy MEGCSALOD.
Igen, rohadtul nem mindegy, nem teged csalt meg egy biszex kocsog, hanem engem ba**meg!
Undorito az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!