Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a különbség az Interszexual...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség az Interszexualitás és Biszexualitás között?

Figyelt kérdés
Mindkét esetben férfival és nővel is összejöhet az illető, nem?
aug. 31. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Leginkább az, hogy biszexualitás létezik, interszexualitás meg nem.
aug. 31. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Három normális kategória van, hetero, bi és homo. Ezen felül van még pár büntetendő, mint zoo, necro, pedo, stb... A többi csak kitaláció.
aug. 31. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

nem egy kategória

a bi- azt jelenti, hogy kivel csinálná (szexuális orientáció)

az inter-, hogy minek azonosítja magát (nemi identitás)

aug. 31. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amivel keverheted az a bi- ill. pánszexualitás
aug. 31. 13:13
 5/8 Indián Srác ***** válasza:
70%
Lehet én tudom rosszul, de az interszexuális nem a hermafrodita? Tehát leegyszerűsítve pl. van punci és here is, csak a here testen belül maradt.
aug. 31. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Interszexualitás egy biológiai állapot (ellentétben a hetero-, homo-, biszexualitással).

Az interszexualitás jelentése, hogy születéskor vegyesek, vagy nem egyértelműek a nemi jegyek (pl nemi szervek).

Tehát az első három hozzászólás hülyeség :D

aug. 31. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Jézus milyen válaszok vannak itt!, az ötös és a hatos vannak a legközelebb a szó fogalmához.

Az interszexualitásról nincs sok információm, de én is így tudom .

Viszont a biszexualitás nem csak két nemre korlátozódik hanem bármilyen nemű emberhez vonatkozódhat az aki biszex. (Most a többi nemet nem fejteném ki, mindenkinek az a véleménye róla ami s én nem akarom megváltoztatni senki nézőpontját sem)

A pánszexualitás azt jelenti, hogy az illető a személyiségbe szeret inkább bele mint a kinézetbe. Persze alapból is fontos a személyiség nem erről van szó.

szept. 3. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ma már inkább az interszexuális kifejezést használják a hermafrodita helyett.

A tényleges hermafroditizmus - amikor a férfi és a női nemi szerv is ugyanolyan fejlett - extrém ritka. A többinek a nemi szerve valamiféle átmenet a női és férfi állapot között. Az interszexualitásnak több fokozata van az extrém enyhétől kezdve. Van, aki csak orvosi vizsgálat során tudja meg, hogy pl. nőként heréi nőttek a méhében.

A biszexualitás teljesen más, egy szexuális orientáció. Az azt jelenti, hogy férfiakhoz és nőkhöz is vonzódsz.

szept. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!