Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha simogattam egy haverom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha simogattam egy haverom golyoit miközbe verte maganak, lehetek bi?

Figyelt kérdés

Balatonon nyaraltunk, egy lakokocsiba aludtunk es egyik delutan nem mentünk le a többiekkel fürdeni mert haveromra rajött a kanossag.

Elkezdte elöttem lobalni meg verni meg ilyenek aztan feküdtünk az agyon, ö meztelenül volt en meg fürdö nadragba es kerlelt hogy simogassam neki, ugy hogy ö veri közbe.

Egy idö utan bele mentem hogy neki jo legyen mert addig mondogatta meg mert nagyon jo haverom.

En a lanyokat szeretem, volt mar baratnöm is.

Most akkor bi vagyok?

Lanyok ti mit szolnatok ha kiderülne ilyen egy fiurol aki szimpi nektek?

Ez nem rossz elmenykent maradt meg csak kerdezem.

Kerlek ne irjatok rosszindulatu kommentet csak nem ertem magam.

Meg haveromat se,de ez mas kerdes.

aug. 28. 17:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem jó haver vagy. Nekem is kell 1 ilyen 😃
szept. 3. 18:55
 22/30 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is kellene ilyen haver.
szept. 20. 15:48
 23/30 anonim ***** válasza:
54%
Nekem van is 1 ilyen haverom. De szeretek haverkodni🤣
szept. 20. 15:50
 24/30 anonim ***** válasza:
73%

Hány évesek vagytok?

Mert ~20 éves kor alatt még nek fix az orientáció.

Lehetsz még sokminden nem csak bi mert a haverod golyoit simized. Teljesen be is buzulhatsz.

szept. 20. 18:20
 25/30 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem kivancsi vagy inkabb talan vagy meg az sem hisz nem te kerested az alkalmat. Mondjuk azt nem ertem, hogy irod, hogy nem mentetek a tobbiekkel mert a haverod kanos volt. Ezt megis, hogy? :-)) szolt a haver, hogy kanos es maradjatok? Nem kerdezted mi kozod ehhez?

Mennyi idosek vagytok?

szept. 24. 14:05
 26/30 A kérdező kommentje:

25, hat igen mondta hogy nagyon kanos meg mutatta is hogy all neki, aztan nem vette fel a fürdöruhat csak feküdt az agyon meztelenül.

En 22 haverom 21.

szept. 24. 16:39
 27/30 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a haverod biszex és veled akart kettesben játszadozni.

Rólad már nehezebb határozottan kijelenteni. Furcsa, hogy téged se nem taszított, se nem izgatott.

Azóta kért ismétlést, vagy akár többet? Ha igen, megtetted neki?

szept. 24. 19:54
 28/30 A kérdező kommentje:
nem kert es nem is beszeltünk rola többet. fura az egesz
szept. 24. 19:56
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

valamennyire csak kellett erdekeljen a dolog hisz siman mondhattad volna, hogy csá, en megyek a strandra te addig nyugodtan konnyits magadon.

Amugy ertem ezt a semleges dolgot, engem sem hoz izgalomba egyik haverom sem pedig lattam sokszor meztelenul oket. Sot egyiket egesz kozelrol is (kullancs).

szept. 24. 20:14
 30/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha izgatott igen,ha nem,akkor nem.

Nálunk is volt ilyen.A haverom kérte,hogy verjem ki neki.Megtettem,de akkor nem izgatott,sőt utána szégyelltem kicsit. Majd pár nap múlva éjjel eszembe jutott és akkor már nagyon izgató volt visszagondolni rá,fel is állt. Aztán én kértem,hogy hagy csináljam neki újra. Ez esetben már bi...

szept. 25. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!