Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha simogattam egy haverom golyoit miközbe verte maganak, lehetek bi?
Balatonon nyaraltunk, egy lakokocsiba aludtunk es egyik delutan nem mentünk le a többiekkel fürdeni mert haveromra rajött a kanossag.
Elkezdte elöttem lobalni meg verni meg ilyenek aztan feküdtünk az agyon, ö meztelenül volt en meg fürdö nadragba es kerlelt hogy simogassam neki, ugy hogy ö veri közbe.
Egy idö utan bele mentem hogy neki jo legyen mert addig mondogatta meg mert nagyon jo haverom.
En a lanyokat szeretem, volt mar baratnöm is.
Most akkor bi vagyok?
Lanyok ti mit szolnatok ha kiderülne ilyen egy fiurol aki szimpi nektek?
Ez nem rossz elmenykent maradt meg csak kerdezem.
Kerlek ne irjatok rosszindulatu kommentet csak nem ertem magam.
Meg haveromat se,de ez mas kerdes.
#4, kíváncsi.. 😅🤭
Minimum bi, ami ezt a helyzetet illeti rajtatok kívül senki másra nem tartozik ez az 'eset'
12 de segitettem 😅
Vagy ez nem volt az?
15ös
Magadnak sem mered beismerni, elnyomod.
Nokent mondom a haverodbol inkabb kinezem, hogy biszex. Te mas eset vagy, benned nem vagyok biztos, azt irtad amolyan "semleges" volt szamodra, de erdekes mert nem volt meg ilyenben részed.
Az, hogy valojaban bi vagy e, majd kiderul idovel. Ha az vagy, ugy is tobbet akarsz majd.
Szerintem siman elmondhatod a baratnodnek, foleg a mai világban. Pont multkor volt tema a biszexualitas, es szinte mindegyik noi ismerosom elfogadna igy a párját. A legtobb nonek inkabb az eltitkolassal van a gondja, hogy hazudnak nekik. Meg van par negativ sztereotípia, de ez szemely fuggo, hogy igaz e vagy sem.
Nemrég más hasonló kérdés alá is megírtam, amit a szexuálpszichológia már 30 éve is alaptételként kezelt, hogy a korai szexualitás szakaszában, amikor ráébred az ember a nemiségére, tanulja a testét, a szexuális viselkedést, technikákat, akkor nagyon sokan közülünk sokmindent kipróbálnak kíváncsiságból meg vágyból, pont azért, hogy kiderüljön, kinek mik a vonzalmai, preferenciái. Ebben az időszakban forr ki az, hogy kinek milyen lesz a szexuális orientációja (hetero, meleg, bi – és ha bi, mennyire), esetleg milyen kinkje, perverziója stb. van. Nagyjából 12 és 22 év között valakit határozottan berakni valamelyik halmazba, teljes tévedés. Fiatal felnőttkorra tisztul le, ki micsoda. Ezért van az, hogy későbbi full heterók, akik tinikoruk után rá se bírnak nézni egy azonos nemű nemiszervére se, ilyenkor még kalandoznak. És ezért van az is, hogy sok későbbi meleg is,
akinek ilyenkor még nem esett le egyértelműen a tantusz, még próbálkozik lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!