Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, szerintetek lehet szexi egy törékeny, kis mellű, vékony lábú lány?
Nem vagyunk egyformák! Vannak akiknek igen,vannak akiknek arra igen,de amúgy nem!
Én úgy tartom a Női nem egy pasi szemében nagyon sexi tud lenni és ha kellő önbizalommal és kisugárzással van turbózva az illető, az a Jéhhegy csúcsa...
Én oda vagyok az ilyen lányokért: Vékony testalkat, semmi cici, kis fenék, és olyan punci, ami csak egy kis rés, semmi más. Mindig ilyen lányokról álmodozok...
Lehet rövid hajú, fiús csaj is.
Pont nem ez az esetem, de másoknak meg ez jön be.
Nálam fontos a szép nőies és arányos alak, és a normális mellek.
Én kifejezetten a gömbölyű, telt nőket szeretem.
Az egyetemen évfolyamtársam volt egy hasonló vékony csajszi: alacsony, pici mellek, kicsi popsi, hatalmas szemek, szép hajacska. Az egész nő még fél mázsa sem volt.De olyan szexuális kisugárzása volt, hogy körül rajongták a pasik! Bárhova ment a központba került, és mindenki meg akarta dönteni...
Vérszemet kapott a lány, és ő lett az évfolyam r.banca: csak az nem dugta meg, aki nem akarta.
Csak hát mindenki meg akarta, én is.
Az ágyban egy gátlástalan akrobata volt! Nagyon emlékezetes ágyrongálásokat alakítottunk - volt, hogy többesben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!