Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi srácok van amit bántok, hogy nem tettetek meg fiatalon?
Van.
Sok vágyam van, amikre már akkor jöttem rá, mikor lett hosszú távú kapcsolatom, így nem éltem meg
Én passzív vagyok.
Én benne lennék veled :)
Egyszer középiskolában osontam be a tesiöltözőbe álló farokkal akkor, amikor tudtam, hogy senki nem lesz ott, ki akartam verni csak úgy magamban és két évfolyamtársamra nyitottam rá. Tényleg nagyon halkan osontam be és semmit nem hallottam belőlük addig, amíg az ajtót ki nem nyitottam, de ők sem hallhattak, mert mindkettejük farka elől volt és egymás kezében :D Ki akartam menni a meglepődéstől, de marasztaltak, kérték, hogy ne mondjam már el senkinek, ha kell le is szopnak, szálljak be stb. Megfutamodtam, ezt ma már nagyon bánom.
A másik alkalommal, mikor egy évig voltam koleszos Vácon, nagyon az elején, még az első hetekben fürdés közben jött rám a spriccelhetnék, úgyhogy neki is láttam verni a zuhany alatt. Bezártam a fürdőszoba ajtaját - legalábbis azt hittem - és ezért egész nyugodtan szaladtam ki a zuhanyfülkéből a tükör elé, hogy majd én ráspriccelek egy nagyot, de a mosdóknál a falnak támaszkodva állt egy srác kezében a farkával. Nem tudom, hogy csak úgy bejött verni, vagy hallotta a csattogást és arra kezdte el, de mindenesetre "összefutottunk" és pár másodpercig néztük egymást a megdöbbenéstől, mielőtt elrakta volna a farkát én meg eltakartam volna az enyémet, de különösen nagy farka volt, szóval lehetett volna bármi.
28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!