Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises biszex fiúk?
Figyelt kérdés
25 alatti lábfétises fiúk léteznek? mennyire gyakoriak? csak fiú vagy lány lábak is izgatnak?aug. 19. 23:18
1/7 anonim válasza:
Az vagyok, de lábfétisből inkább csak a lányok érdekelnek. 22f
3/7 anonim válasza:
Lábfétises vagyok, inkább a lány lábak érdekelnek, a fiúk lába akkor ha velem egykorú az illető.
24/p
4/7 anonim válasza:
Engem érdekel, igaz 29 vagyok, de szép talpakkal, lábujjakkal! 👣😛
5/7 anonim válasza:
Én 28 vagyok és engem is érdekel. A lábujjak a kedvenceim, főleg ha szép hosszúak.
6/7 anonim válasza:
Léteznek és gyakoribbak mint hinnénk.
Én is az vagyok, lányokra is nyitott vagyok de leginkább fiúk. Akkor tudok a legnagyobbakat élvezni ha lábbal verik ki a farkam.
Tegnap pont összejött egy kaland, egy 17 éves srác verte ki a talpával nekem. Maga volt a tömény élvezet.
7/7 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, imádom srácok talpát főleg ha jó nagyok :D
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!