Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lábfétises biszex fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises biszex fiúk?

Figyelt kérdés
25 alatti lábfétises fiúk léteznek? mennyire gyakoriak? csak fiú vagy lány lábak is izgatnak?

2024. aug. 19. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az vagyok, de lábfétisből inkább csak a lányok érdekelnek. 22f
2024. aug. 20. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Te 25 alatti vagy?
2024. aug. 23. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Lábfétises vagyok, inkább a lány lábak érdekelnek, a fiúk lába akkor ha velem egykorú az illető.

24/p

2024. aug. 25. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, igaz 29 vagyok, de szép talpakkal, lábujjakkal! 👣😛
szept. 30. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok és engem is érdekel. A lábujjak a kedvenceim, főleg ha szép hosszúak.
okt. 1. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Léteznek és gyakoribbak mint hinnénk.

Én is az vagyok, lányokra is nyitott vagyok de leginkább fiúk. Akkor tudok a legnagyobbakat élvezni ha lábbal verik ki a farkam.

Tegnap pont összejött egy kaland, egy 17 éves srác verte ki a talpával nekem. Maga volt a tömény élvezet.

okt. 15. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok, imádom srácok talpát főleg ha jó nagyok :D

23/f

okt. 16. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!