Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg vagy biszexuális lennék,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy biszexuális lennék, ha alapból férfiként a férfiak érdekelnek, csókot, együttélést férfival szeretnék, de...?

Figyelt kérdés
Emellett a nők csak annyira érdekelnek, hogy milyen érzés lehet a farkamnak a szex, de amúgy nem szeretnék romantikázni velük, párkapcsolatot meg ilyeneket?
aug. 17. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Bi. Abban is vannak arányok, te erősen a ffiak felé húzol (90-10-et mondanék).
aug. 17. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Eddig teljesen melegnek hittem magam, de ez most megkavart picit.
aug. 17. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

ne kavarjon

ez csak annyi, hogy szexuálisan kíváncsi vagy, milyen lehet egy közösülés nővel

aug. 17. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Már csak az a kérdés, hogy hol találnék ilyenre nőt? Nekik azért az érzelmek, intimitás is fontosak lennének, de én csak szexet szeretnék, ha valaki lovagolna a farkamon, de a többi körítés (csók, szerelmes suttogás stb.) elmaradna. Valószínűleg csak a prostizás jöhetne szóba?
aug. 17. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ritka, ha valaki olyan férfit szeretne párjának,akivel a gyengédség,csók,ölelés is igény.

Mióta keresek ilyet,de hiába...

F

aug. 17. 15:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem (majdnem) mindenkinek fontosak ezek? Van nőben is, aki csak egy éjszakára keres, szex és annyi, és nem kell fizetni, udvarolni stb. neki?
aug. 17. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van, de én férfiként férfit szeretnék magam mellé,pont olyat,amilyet a kérdező is !

5-ös

aug. 17. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!