Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy biszexuális lennék, ha alapból férfiként a férfiak érdekelnek, csókot, együttélést férfival szeretnék, de...?
Figyelt kérdés
Emellett a nők csak annyira érdekelnek, hogy milyen érzés lehet a farkamnak a szex, de amúgy nem szeretnék romantikázni velük, párkapcsolatot meg ilyeneket?aug. 17. 10:32
1/7 anonim válasza:
Bi. Abban is vannak arányok, te erősen a ffiak felé húzol (90-10-et mondanék).
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Eddig teljesen melegnek hittem magam, de ez most megkavart picit.
aug. 17. 11:34
3/7 anonim válasza:
ne kavarjon
ez csak annyi, hogy szexuálisan kíváncsi vagy, milyen lehet egy közösülés nővel
4/7 A kérdező kommentje:
Már csak az a kérdés, hogy hol találnék ilyenre nőt? Nekik azért az érzelmek, intimitás is fontosak lennének, de én csak szexet szeretnék, ha valaki lovagolna a farkamon, de a többi körítés (csók, szerelmes suttogás stb.) elmaradna. Valószínűleg csak a prostizás jöhetne szóba?
aug. 17. 12:03
5/7 anonim válasza:
Ritka, ha valaki olyan férfit szeretne párjának,akivel a gyengédség,csók,ölelés is igény.
Mióta keresek ilyet,de hiába...
F
6/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem (majdnem) mindenkinek fontosak ezek? Van nőben is, aki csak egy éjszakára keres, szex és annyi, és nem kell fizetni, udvarolni stb. neki?
aug. 17. 17:57
7/7 anonim válasza:
Biztos van, de én férfiként férfit szeretnék magam mellé,pont olyat,amilyet a kérdező is !
5-ös
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!