Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak kicsit ismertebb biszex jelzések?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy vannak-e ismertebb biszex jelzések, vagy hogy hogyan tudnám jelezni azt hogy biszex vagyok úgy hogy közben a homofóbokat sem hergelem/idegesítem vele?
Alapból nem akarnám jelezni ha nem lenne rá szükség, de akárhányszor tetszik egy làny s én is bejövök neki mindig úgy járok hogy azért nem lesz belőle semmi mert túl heterónak nézek ki.
Utána a férfiakkal is ez van csak fordítva, hogy túl leszbikusnak tűnök neki.
(Gyakran hordok kockás ingeket, viselek hüvelykujj gyűrűt, be van festve több mint a hajam fele kékre. És sokan rám szóltak már hogy túl fiúsan ülök úgyhogy már nem tudom mi kéne még ahhoz, hogy ne nézzenek totál heterónak...)
Mielőtt megtudtam volna hogy mi az ábra már azelőtt is így viselkedtem s néztem ki úgyhogy nem emiatt csináltam ezeket.
Oh... És majdnem lemaradt, de még a cipőfűzőmbe is tettem a biszex zászló színeiben gyöngyöket s úgy vannak elrendezve a gyöngyök hogy ki is adja a zászlót.
Homofóbok és privát üzenetesek kérem ne írjanak.
Előre is köszönöm mindenkinek a választ!
Tetováltasd a homlokodra, hogy:
I❤️both
😅😅😅
1/1
Az lenne még valami!😂💙
Az én stílusomban/öltözködésemben nincs semmi ilyen fiús jellegű dolog. Csinosabb, dekoltált ruhákat hordok, sokszor hordok szoknyát, stb. Sminkelem magam, festett vörös hajam van, stb stb. Kevés ékszert hordok, egy állandó fülbevalót, amit néha kicserélek valami alkalomra, meg néha nyakláncot. Nem vagyok egy “leszbi sztereotípia” egyáltalán. De ha egy lánnyal flörtölök/ ismerkedek, akkor tudjuk, hogy mi a helyzet. Amúgy meg ha ilyen helyzetbe kerülsz valakivel, csak elmondod neki, hogy biszex vagy, jelzed, hogy ő nagyon bejön neked, és minden szuper.:) Velem legalábbis ez van mindig.
Srácokból is sok van aki elfogadja, és van akit ez pluszban izgat, mert a 2n 1F hármas lehetősége fent áll, ami a hetero férfiak nagy százalékát izgatja.:) Szóval szerintem ne a sztereotípiákra menj rá, mert hidd el, semmi értelme.
Soha semmilyen külső figyelemfelhívásra nem volt szükségem ahhoz, hogy fiú barátom is legyen, ha azt kívánom...
Pedig az én generációmban fiatalon ez elég tabu dolog volt még! A mai fiatalság sokkal de sokkal bevállalósabb, nyitottabb. Szinte már trendi dolog kamaszoktól a harmincasokig ha valaki biszex. Lányoknál pláne, de a srácoknál is egyre elfogadottabb a dolog. Szerintem kb.minden második fiatal vonzódik a saját neméhez is.
Szóval frankón nem értem, hogy nem találsz valakit!
44F
"Szerintem kb.minden második fiatal vonzódik a saját neméhez is."
Ezt azért én kétlem, de ha mégis akkor meg titkolja
"de akárhányszor tetszik egy làny s én is bejövök neki"
Ha neked tetszik, és tudod, hogy te is tetszel neki, akkor hol a gond? Hogyan akadhat el ott a dolog, hogy ő azt hiszi... miért hiszi? Ha látod, hogy bejössz neki, miért nem lépsz?
Nem kell ide semmi spéci jelzés. Maradj önmagad, ha valaki bejön, nyugodtan jelezd neki.
Biszex nőkkel és leszbikkel elfogadóbbak az emberek, nem kell "különlegesen" viselkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!