Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A küzdősportolók közt sok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A küzdősportolók közt sok a domináns alkat?

Figyelt kérdés
Akár férfi, akár nő. Szerintem egy olyan ember, aki szeret fizikailag dominálni, inkább választ magának pl egy birkózást, ahol nem csak azt tanulja meg, hogyan kell harcképtelenné a másikat, de jól meg is izmosodik. Szóval ilyen berkekben sok a domináns pasi/nő?

aug. 16. 08:11
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Biztos

Hisz mindegyik le akarja gyozni a masikat

aug. 16. 08:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A birkózók nem a birkózástól izmosodnak meg,ahogy a boxolók sem csak a boxolástól:)
aug. 16. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy a 2es írja. Én kick-boxoltam, és volt külön állóképességi edzésem, erőnléti, meg technikai. Ebből az utóbbi a box. Amitől lett egy kis izmom, az súlyzós edzés volt. De eleg sok nő hát edzőterembe manapság, nem hiszem, hogy mind dominálgatni szeretne. Egyébként sem gondolom, hogy bármi párhuzamot lehet vonni a hétköznai élet, és a szexuális szokás között.
aug. 16. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, ön is nő?
aug. 18. 23:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nő vagyok. Tegezhetsz is 😀
aug. 19. 09:03
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Mmmm... jó.
aug. 19. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
#3, #5 te konkrétan domináns jellem vagy, vagy esetleg épp ellenkezőleg?
aug. 19. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Inkább határozottnak mondanám magam. A 3+5-ös
aug. 19. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Ez a boxolónő izmos és mosolyog!
aug. 19. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:
A privátok alapján szeretnék pontosítani, mert látom van nagy kavarodás a fejekben. A dominancia nem egyenlő az alázással, a sport meg aztán végképp nem. Az utóbbiban nagyon fontos a sportszerűség, a másik tisztelete. Aki a beteges vágyait szeretné így kiélni, vagy csak simán paraszt, azt nagyon hamar ki szokták rakni. Vagy megoldják, hogy ő maga hagyjon fel az edzések látogatásával.
aug. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!