Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha megengedem, hogy a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megengedem, hogy a pasim együtt lehessen egy másik férfival, az ugye automatikusan azt jelenti hogy én is szexelhetek mással?

Figyelt kérdés
Ő azt mondja, nem ugyanaz a két helyzet, de én hetero vagyok nem tudok nővel lenni.

aug. 14. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

9 de ha megbeszelik es a csaj engedi nem az.

Viszont a pasi nem mondta ra az ament tudtommal hogy ö is engedi hogy szexeljen a csaja mas pasikkal. Igy ez megcsalas lenne.

De alapbol igen azonosnemüvel is megcsalas ha a masik fel tudta nelkül van csinalva.

aug. 14. 17:27
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem jelenti automatikusan, bár így lenne korrekt. Beszéljétek meg.

Amúgy, ha neki faszi kell, neked meg nem játszik nő, csak max egy másik faszi, akkor kössétek össze a kellemest a kellemessel egy csináljátok hármasban. Mindenki nyer.

aug. 14. 23:12
 13/20 A kérdező kommentje:

8) en nem szexelek lannyal, ugyhogy nem korrekt nekem.

En probalom megbeszelni vele, de nem varhatja el tolem, hogy olbetet kezzel uljek a seggemen, mig o ferfiakkal kufircol. Aztan eloszed, mint valami rongybabat, ha ujra novel akar lenni. Neki is engedni kell, mar ha nekem nem adott sok lehetoseget.

Ha szexel lanyokkal, akkor egybol szakitok vele. Ennyi. Igy is orulhetne, hogy elfogadtam zokszo nelkul hogy biszex, pedig evekig hazudott nekem. Erre most meg meg is nyitjuk a kapcsolatot, de nekem meg mar nem akarja engedni...

aug. 15. 12:35
 14/20 A kérdező kommentje:
10) miert lenne kibaszas, ha tud rola?
aug. 15. 12:38
 15/20 A kérdező kommentje:

12) igen, a harmas egy opcio lehetne. De nem akarja, hogy pasival legyek, nem tudom hogyan reagalna megha latna is...

Mellesleg en se tudom, hogy reagalnek ha neznem kellene, ahogy megbassza egy masik ferfi.

De megfontolom.

aug. 15. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
Aztán a szaros facat punidba nyomja ... fúj de beteg 😆
aug. 15. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
13: ez a normális hozzáállás. A 3-as már nem párkapcsolat... Ha párt keresel, ideje normálisabbat keresned, mert vele nem fog menni.
aug. 15. 13:32
 18/20 oldboys73 ***** válasza:
100%
Ha megnyitunk egy kapcsolatot akkor az alap a kölcsönösség. Olyan nincs, hogy én lefekszek biszexként egy pasival, de ezt a hetero párom nem tehetné meg. Ha megtiltja akkor egyértelmű a megcsalás és akkor tiplizhet az életemből. Meg kell beszélni mi az amit elbír a nyitott kapcsolat és mit nem.
aug. 16. 00:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A korrekt az, hogy ha neki szabad akkor neki is. Barmilyen nemmel amit csak megkivansz. Szerintem te egy csodalatra melto lany vagy, hogy errol egyaltalan ertelmesen lehet beszelni veled. A legtobb lany siman csak elzarkozna ha a pasija ilyet szeretne. Irigylem a baratodat oszinten.
aug. 31. 05:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Helyzet kérdése. Nálunk például párom megengedte azért, mert lett egy szexualitást akadályozó betegsége és nekem nagy a libidóm. Értelemszerűen ő nem szexelhet senkivel, én mehetek. Még nem mentem.
szept. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!