Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megengedem, hogy a pasim együtt lehessen egy másik férfival, az ugye automatikusan azt jelenti hogy én is szexelhetek mással?
9 de ha megbeszelik es a csaj engedi nem az.
Viszont a pasi nem mondta ra az ament tudtommal hogy ö is engedi hogy szexeljen a csaja mas pasikkal. Igy ez megcsalas lenne.
De alapbol igen azonosnemüvel is megcsalas ha a masik fel tudta nelkül van csinalva.
Nem jelenti automatikusan, bár így lenne korrekt. Beszéljétek meg.
Amúgy, ha neki faszi kell, neked meg nem játszik nő, csak max egy másik faszi, akkor kössétek össze a kellemest a kellemessel egy csináljátok hármasban. Mindenki nyer.
8) en nem szexelek lannyal, ugyhogy nem korrekt nekem.
En probalom megbeszelni vele, de nem varhatja el tolem, hogy olbetet kezzel uljek a seggemen, mig o ferfiakkal kufircol. Aztan eloszed, mint valami rongybabat, ha ujra novel akar lenni. Neki is engedni kell, mar ha nekem nem adott sok lehetoseget.
Ha szexel lanyokkal, akkor egybol szakitok vele. Ennyi. Igy is orulhetne, hogy elfogadtam zokszo nelkul hogy biszex, pedig evekig hazudott nekem. Erre most meg meg is nyitjuk a kapcsolatot, de nekem meg mar nem akarja engedni...
12) igen, a harmas egy opcio lehetne. De nem akarja, hogy pasival legyek, nem tudom hogyan reagalna megha latna is...
Mellesleg en se tudom, hogy reagalnek ha neznem kellene, ahogy megbassza egy masik ferfi.
De megfontolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!