Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megengedem, hogy a pasim együtt lehessen egy másik férfival, az ugye automatikusan azt jelenti hogy én is szexelhetek mással?
Figyelt kérdés
Ő azt mondja, nem ugyanaz a két helyzet, de én hetero vagyok nem tudok nővel lenni.aug. 14. 13:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül automatikusan. Nálunk fordítva van, én szexelhetek más pasikkal, de ő nem csajozhat! Megbeszélés kérdése.
2/20 anonim válasza:
Nem feleltenül automatikusan. Megbeszélés kérdése.
Nálunk feleségem szexelhet mással, én nem.
3/20 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, nem várhatja el tőlem a hűséget, ha ő sem az.
Ha nem engedem meg neki a pasis dolgokat, úgy is megcsal előbb utóbb, mint itt sok gyakoris biszex. De szeretem, nem akarok elhagyni, csak mert bi.
aug. 14. 13:14
4/20 anonim válasza:
Tájékoztasd, hogy ez nálad így megy. Ha ő jár máshová akkor te is.
5/20 anonim válasza:
Minden megbeszélés kérdése. Mi mindketten csináltuk
6/20 anonim válasza:
Azonnal kuka a csávó. Találsz ennél sokkal értelmesebbet is, aki rendes férfi, nem holmi langyi bi...
7/20 anonim válasza:
Attol, hogy o biszex, es pasival van ugyanugy egy MASIK szemelyyel szexel, ne hagyd magad hulyenek nezni. Te hetero vagy, nyilván pasival lennel te is. Az, hogy az o fejeben az a gondolat el, hogy nem novel csinalja, igy nem er ez a kicsapongas, az az o gondja. Ha a pasival akar lenni, de neked nem engedi, az csak onzoseg. Kiscsillag, ezutan mar nyitott kapcsolatban vagytok, ha tetszik neki ha nem. 😀 Lehetoleg olyan szeretot keress, aki megtudja azt adni neked, amit a parod nem. Pl nagyobb fasz, dominans vagy szub csavo, eld ki a fetiseid vele, amit nem tesz meg a parod. Stb.
8/20 anonim válasza:
Nem jelenti azt automatikusan.
Ezt meg kene beszelnetek.
Az lenne a korrekt ha te is szexelhetnel lannyal.
De ellenkezö nemüvel igy megcsalas.
A következö akkor hogy ö is fog szexelni lanyokkal de az mar nyitott kapcsolat.
Vagy össze vissza csaljatok egymast.
9/20 anonim válasza:
Pasinak pasival szexelni is megcsalás, mivel másik emberrel van. Nincs ilyen "bi mentőkártya" hogy neki erre igénye van, és csak nővel megcsalás. Ez olyan, mintha egy heteró kijelentené, hogy neki a szőkéken kívül a barna nőkre is igénye van, az is ugyanolyan megcsalás 😎 ne hagyd magad, ha ő lehet mással, akkor te is
10/20 Noren1989 válasza:
Nekem a feltétlen kibaszàs jele lenne.
Tudod, a minap kidobtam a macskànak némi kacsa maradékot. Ezt a típusú kib-szàst értem ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!