Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül egyformán.
Én pl. olyan 70% nők, 30% férfiak.
27/N
4/19 anonim válasza:
Nem minden esetben. Én olyan 60%-ban a fiúkhoz, 40%-ban a lányokhoz. 17/L
5/19 anonim válasza:
Nem, van olyan srác aki 40%-ban lányokhoz és 60%-ban fiúkhoz vonzódik. De ez mindenkinél más.
6/19 anonim válasza:
Nem
Én pl olyan 70-30 a csajok javára. (kb)
(fiú 24)
7/19 anonim válasza:
En srac vagyok es erzelmileg csak a nökhöz vonzodok de szexualisan fiu is fel tud izgatni.
De inkabb a lanyok.
8/19 oldboys73 válasza:
Igen mindenkinél más, én például inkább a fiúkhoz vonzódom mint a lányok hoz. És még a párkapcsolatot is fiúval tudom elképzelni.
9/19 anonim válasza:
Nem, én pl alapvetően nőkhöz, de bizonyos dolgokat szeretek a férfiakkal is csinálni és vannak dolgok amiket elképzelni sem tudok hogy velük csinálnék.
40F
10/19 anonim válasza:
Nem :)
Férfiként a nőkhöz vonzódom, őket szeretem, velük akarok élni... a fiús dolgok csak különlege kalandok a számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!