Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kíváncsi heteróként miként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi heteróként miként csapjak bele?

Figyelt kérdés
Nem akarnám kiadni az arcom mert csak kíváncsiság…
aug. 9. 08:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
70%
Sehogy! Nincs olyan, hogy kíváncsi hetero
aug. 9. 08:32
 2/34 anonim ***** válasza:
64%

Ismerkedni kell ilyen irámyba.

Én tudom mire gondolsz, én is így voltam vele.

aug. 9. 08:40
 3/34 anonim ***** válasza:
36%

Akkor minek neveznéd azt a hetero illetőt aki nem volt együtt még a saját nemével,mert nyilván biszex nem lehet még.

aug. 9. 09:00
 4/34 anonim ***** válasza:
86%

#3 nem kell ahhoz szexelni, hogy valakinek adott szexuális orientáltsága legyen. Szerinted egy szűz nem számít semmilyen szexuálisnak? Vonzódik az ellenkező nemhez, de még nem szexelt, akkor ő nem heteroszexuális?🤣Fogalmi zavarod van.

Az is biszexnek számít, aki még nem szexelt a saját nemével, de vonzódik hozzá. A vonzalom tesz valakit ilyen vagy olyan szexuálissá, nem a szex maga. Ezért nincs olyan, hogy kíváncsi hetero. Aki vonzódik a saját neméhez, az minimum biszex. Csak az hetero, akit csak az ellenkező nem vonz, pl. én is ilyen vagyok.

aug. 9. 09:07
 5/34 anonim ***** válasza:
13%

Nem feltétlenül van így.

Mert például én sem vallom magam biszexnek. De kíváncsi lennék rá mondjuk milyen ha addig dugnak míg nincs prosztata orgazmusom. Az is csak azért mert így magamnak csinálni hamar elfáradok a felvett pózok miatt.

De ez mellett a férfi test egyszerűen nem vonz. Sőt lehet van rá jobb szó de valahogy taszít is vagy is tudom taszítana is, simogatni, csókolni, stb.

Ez pedig mielőtt jön a tipikus szöveg nem azért van mert nem fogadom el magam.

Tehát engem igazából maga az élvezet és a farok ami esetleg érdekel. De ugye ésszel gondolkozva ahhoz tartozik egy test, ami viszont nem érdekel semmilyen formában.

Így én nem tartom magam biszexnek, mivel nem vonzódom a másik nemhez.

Inkább vagyok kíváncsi, vagy inkább nagyon perverz hetero.

De hidd el nagyon sokan vannak ebben a cipőben. Igazából most akkor nekünk vagy nincs szexuális besorolásunk vagy akkor heterok vagyunk mint biszexek.

aug. 9. 09:18
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
#5 attól, hogy te nem akarod magad biszexnek elfogadni, még az vagy. Ne mondd már nekem, hogy férfiként fszra vágyni a seggedben az beletartozik a hetero kategóriába xD Rohadtul nem. Engem nőként soha semmilyen mértékben nem vonzottak a nők. Se a punci, se a női test, se semmi. Nem tudom, mit nem lehet azon érteni, hogy hetero = ellenkező nem vonzza, bi = mindkettő (kis mértékben vagy nagyon, az tökmindegy), homo = saját neme vonzza. Nincs olyan, hogy kíváncsi ez vagy az, a heterot nem érdekli a saját neme semmilyen szinten.
aug. 9. 09:26
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Így van igazad van.

aug. 9. 09:29
 8/34 anonim ***** válasza:
0%

#6: Ez nem fekete vagy fehér, vannak fokozatok. Szoptam már férfit, mégis közelebb érzem magam a heteróhoz, mint a biszexhez, mert semmi többre nem vágyom.

F, kíváncsi heteró

aug. 9. 09:39
 9/34 anonim ***** válasza:
81%
Senkit nem érdekel, hogy ki minek érzi magát, mindenki az, ami. Akit vonz a saját neme, az biszex. A biszexen belül biztos vannak fokozatok, hogy kicsit bi vagy nagyon bi, de a heteronak nincsenek fokozatai, ahogy a homoszexuálisnak sem. Őket csak egy adott nem vonzza. Ennyire egyszerű.
aug. 9. 09:41
 10/34 anonim ***** válasza:
0%
9: senkit nem érdekel, hogy Te minek titulálsz másokat. :)
aug. 9. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!