Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátom bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom bevallotta, hogy voltak előttem biszexuális kísérletezései fiúkkal. De azt mondja, csak engem szeret, és ez már a múlt. Szerintetek higgyek neki?

Figyelt kérdés
aug. 8. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom miert pontoztatok le a 8ast, aki egyszer belekezd a biszex letbe, az elobb utobb (talan evtizedek mulva) de ujra akarni fogja... Emiatt van az hogy a tinis szopasokat, hazas emberkent ujra kivanni fogja stb. Pont nemreg olvastam.egy csopiba. 50valahamy eves a faszi,13 korul lehetett mikor haverjsval elfogta valami meztelenre vetkoztek es CSAK simaltak egymhashoz. Utana eszebe se jutott tobbet, mostanaig elte a hetero eletet, de ez megvaltozott, ujra akarja a testi kapcsolatot a ferfiakkalml kb 40 ev utan.... Annyi hogy korrekt a csavo, elmondta a nejenek es egyutt felfedezik ezt a vagyat.
aug. 9. 12:07
 12/14 platinumhand ***** válasza:
80%

11-es, de heteroval pasival is megtörténik, hogy új puncira vágyik. De itt mégis úgy van ez sokszor tálalva, mintha valami állattal lépne félre valaki palija. Apum munkahelyén, most egyszerre van 3 válás, van ahol a nő idősebb fasziért, van ahol a sógoráért van begerjedve.

És nem is lehet elvárni, hogy akármelyik ember vágyakat folytson el, de attól még van egy vágya nem lesz egyből hűtlen sem.

Ahogy te is olvastál rá példát, ha szeretik egymást a felek, akkor ez egyátalán nem válóok.

aug. 9. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

12) nem is lehet a vagyakat elfolytani, de azt viszont nem kell hagyni, hogy atvegye az iranyitast feletted.

Megtortenik hetero kapcsolatban is, ahol ugyanugy elitelik a fizikai/erzelmi csalast, vagy a vagyakozast. Itt sem jobb, es a biszexeknel sem.

Szerintem a nagy fujolas kulcsa az, hogy egy bi hamarabb "megunja" az adott nemet akivel van es nem egy masik testreszt kivan, kepzel oda mig a parjaval szexel. Pl dugod a pasid, de a segge helyere egy puncit kepzelsz, vagy szop a nod de igazabol te akarsz szopni stb. Ez veri ki a biztositekot az embereknel. Hisz ez a biszex vagy akkor is elojon ha szerelmes vagy a parodba, ha tok jol megvagytok. Szegeny nem tesz semmi rosszat megis megtortenik vele (meg perzse a biszex is szegeny, aki rihadtul nem akarja elkurni a kapcsolatat de kinlasztja a vagy).

A megtevesztesrol, hazugsagrol meg ne is beszeljunk. A legrobb biszex titkolja, sot tagadja a parjanak, hogy az lenne. Szerintem ezek a kulonbsegek.

aug. 9. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, higgy neki. A monogámia nem a szexualitás függvénye, nem is volt, nem is lesz soha.
aug. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!