Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátom bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom bevallotta, hogy voltak előttem biszexuális kísérletezései fiúkkal. De azt mondja, csak engem szeret, és ez már a múlt. Szerintetek higgyek neki?

Figyelt kérdés
aug. 8. 13:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Farkalta vki, ki látná férfinek úgy
aug. 8. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt te látod, hogy áll hozzád, meg milyen az ágyban. Engem nem zavarna, kipróbálta, nem jött be neki. Ennyi. 18L
aug. 8. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Én nem teljesen látom az összefüggést van a problémát itt most.

Szóval a barátod nyitott a biszexualitásra, voltak ilyen jellegű kísérletei. Ennek semmi köze a mostani kapcsolatotokhoz. Neked is lehet hogy voltak exeid, meg akik tetszettek, feltehetőleg szexuális viszonyba is keveredtél emberekkel korábban. De attól még gondolom te most őt szereted. Hol van itt a baj? Kivételes esetektől eltekintve - ahol valaki tényleg az első párjával maradt együtt -, mindenkinek van múltja. Ezt el kell fogadni, illetve ez az ami miatt egymásnál kötöttetek ki. Ezek a tapasztalatai, amik alapján kialakultak a preferenciái, szokásai, elvárásai.

Ha pedig azzal lenne bajod, hogy a barátod biszexuális/biszex kiváncsiságú, az csak szimplán homofóbiának tűnik. Nem tudom ezzel mit lehet kezdeni, ha értékrendileg neked nem fér bele, akkor az teljesen a te döntésed. Megváltoztatni ezt nem fogja tudni, szóval vagy elfogadod vagy nem és akkor vége.

aug. 8. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy probat meger (legalabb elmondta neked, ez nagy szo), de azert legyen resnyire nyitott a szemed. Hany evesek vagytok?

2-es: Nem irta a kerdezo, hogy nem jott be a meleg szex/oral a baratjanak, csak hogy most a mult.

aug. 8. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hihetsz neki.
aug. 8. 21:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta, csak orál volt (mármint ő kapta). Hiszek neki, de nem tudom, mit gondoljak erről.
aug. 8. 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit kéne gondolnod róla? Ha ennyit rugózol rajta inkább hagyjad szegény csávót
aug. 8. 22:24
 8/14 anonim ***** válasza:
8%
Azok a kiserletezesei idovel ujra elotornek majd es barmennyire is szeret, kiprobalja ujra fiuval.
aug. 8. 23:52
 9/14 platinumhand ***** válasza:
100%

Engem is emiatt dobott exem, hogy biszex vagyok, pedig nekem még élményem sem volt sráccal előtte.

Ha nem tud elfogadni, akkor ilyenkor tök mindegy van-e már tapasztalatod sráccal, úgyis van egy teória, miért fogod megcsalni. Ha nem voltál még sráccal, akkor azért hogy kipróbáld, ha meg már voltál, akkor hogy újraéld.

Itt sem a srác előéletével van gond, hanem azzal, hogy bi. Inkább menjetek szét szerintem is, mert utána később még fájdalmasabb lesz elválni.

aug. 9. 09:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem becsüld meg a srácot nagyon, hogy egyáltalán elmondta. Tényleg nagyon szerethet, ha ennyire őszinte veled.
aug. 9. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!