Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom bevallotta, hogy voltak előttem biszexuális kísérletezései fiúkkal. De azt mondja, csak engem szeret, és ez már a múlt. Szerintetek higgyek neki?
Én nem teljesen látom az összefüggést van a problémát itt most.
Szóval a barátod nyitott a biszexualitásra, voltak ilyen jellegű kísérletei. Ennek semmi köze a mostani kapcsolatotokhoz. Neked is lehet hogy voltak exeid, meg akik tetszettek, feltehetőleg szexuális viszonyba is keveredtél emberekkel korábban. De attól még gondolom te most őt szereted. Hol van itt a baj? Kivételes esetektől eltekintve - ahol valaki tényleg az első párjával maradt együtt -, mindenkinek van múltja. Ezt el kell fogadni, illetve ez az ami miatt egymásnál kötöttetek ki. Ezek a tapasztalatai, amik alapján kialakultak a preferenciái, szokásai, elvárásai.
Ha pedig azzal lenne bajod, hogy a barátod biszexuális/biszex kiváncsiságú, az csak szimplán homofóbiának tűnik. Nem tudom ezzel mit lehet kezdeni, ha értékrendileg neked nem fér bele, akkor az teljesen a te döntésed. Megváltoztatni ezt nem fogja tudni, szóval vagy elfogadod vagy nem és akkor vége.
Egy probat meger (legalabb elmondta neked, ez nagy szo), de azert legyen resnyire nyitott a szemed. Hany evesek vagytok?
2-es: Nem irta a kerdezo, hogy nem jott be a meleg szex/oral a baratjanak, csak hogy most a mult.
Engem is emiatt dobott exem, hogy biszex vagyok, pedig nekem még élményem sem volt sráccal előtte.
Ha nem tud elfogadni, akkor ilyenkor tök mindegy van-e már tapasztalatod sráccal, úgyis van egy teória, miért fogod megcsalni. Ha nem voltál még sráccal, akkor azért hogy kipróbáld, ha meg már voltál, akkor hogy újraéld.
Itt sem a srác előéletével van gond, hanem azzal, hogy bi. Inkább menjetek szét szerintem is, mert utána később még fájdalmasabb lesz elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!