Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex nők/pasik, titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex nők/pasik, titeket szexuálisan izgatnak a transznemű emberek, tehát pl. aki eredetileg férfi, de nőnek érzi magát?

Figyelt kérdés

Lefeküdnétek egy ilyen emberrel?

Az LMBTQ közösségen belül egyenrangúnak tekintitek őket magatokkal?

aug. 7. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Izgatnak.
Talán.
Nem.
19 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem izgatnak. Egy férfi legyen férfias, egy nő legyen nőies.

27/Biszex/nő

aug. 7. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Voltam már ilyen csajos pasival. És még vágyom rá.
aug. 7. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

én még szűz vagyok ilyen szinten

mert még sosem voltam férfival, csak nővel

de nagyon szívesen kipróbálnám egy férfival passzív szerepben

kicsit feminimebb testalkatom van, sajnos az utcán is néztek már nőnek a hosszú hajam miatt

ha szeretné az aktív, akkor nagyon szívesen felvennék szexi női ruhákat is:P

szeretném ha megdugna valaki és közben egy nőnek vagy egy nősténynek érezni magam közben:P

aug. 7. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem, egyáltalán nem vonz.

Nem feküdnék le vele.

Ha transz, akkor beletartozik az LMBTQ betűk által leírt embercsoportba. De ez nem egy közösség. Nem egy egyesület, nincsenek tagok. Ezért nem lehet jobban, vagy kevésbé tag. Vannak, akik összejárnak hasonló emberekkel, ők alkothatnak közösséget, ők dönthet úgy, hogy nem barátkoznak transszal. De az más.

Szerintem a T betű pont rájuk vonatkozik, viszont ettől még nem fogom se jobban szeretni, de jobban kívánni őket.

aug. 7. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Az LMBTQ lényegében egy közösség, egy mozgalom, ami szervezeti szinten is létezik.

Ha bi vagy, akkor te is ennek a mozgalomnak vagy a része, amely a jogokért küzd (pl. az olimpia nyitóünnepsége is LMBTQ megmozdulás volt a jogokért).

aug. 7. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen közösség, mint mondtam, vannak emberek, akik úgy döntenek, hogy ők mától egy közösség. Áltlában keresnek egy közös pontot, amire alapozzák azt, pl a leszbikus, meleg, biszexuális, stb jelzőt. És közös programokat szerveznek. Én személy szerint nem vagyok tagja semmi ilyen közösségnek, vagy mozgalomnak, ahogy más sem, ha nem akar, szeressen bárkit is.

Én utálom, ha egy kalap alá vesznek minket, főleg, hogy nem is értek egyet a mozgalom minden lépésével. És azt is, hogy ezáltal megkülönböztetjük magunkat, pedig pont azt hirdetjük, hogy ugyanolyanok vagyunk. Ja, és benned sem véletlenül merült fel a kérdés, hogy a transzokat egyenlőnek tartják-e, vagy sem.

Szóval mégegyszer, ha transz vagy, akkor vonatkozik rád a csoportos rövidítés, de semmilyen tag nem vagy. Senkivel nem kell egyenrangúnak lenned. Ez legfőképpen nem egy minsősítés.

aug. 7. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Te mi vagy? Heteró? Bi? Homo? Férfi? Nő?

aug. 7. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, nem tudom, hogy ez műtét fontos, de bi nő.
aug. 7. 19:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Ok. Értem.

aug. 7. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!