Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne a megfelelő lépés?
Boldog kapcsolatban élő nő vagyok, viszont mindig is érdekelt milyen nővel lenni. Ez a vágy picit erősödött, néha csitult.
Párom megérti, nem ítél el érte. Ha ő szeretne mással lenni, félve de elengedném. Igaz, nagyon fájna, emiatt nem is lennék mással én sem, cssk nagyon kíváncsi vagyok.
Sztori:
Megismertem online egy csajszit, aki az álom nő lenne számomra. Picit idősebb (én 24, ő 30) , domináns, tapasztalt, én meg teljesen szubmisszív vagyok. Szó szerint azt írta, hogy ő dugja a nőket és ez teljesen beindít. Szó szerint tocsogok..
Viszont a párja mindentől tiltja. Ő szeretne mindent megadni neki szexuálisan, eléggé domináns férfi.
Úgy nem igazán engedi hogy barátkozzunk vagy beszélgessünk.
Elfogunk járni elméletileg együtt edzeni és szaunázni.
Szerintetek engedjem el, tiltsam le, mit csináljak?
1. Hát igazából az én párom is túlságosan szeret engem és a férfiakra féltékeny. Nem is rájuk kellene pedig. :)
2. Nem, csak a csajszi. Öt fogom edzeni és segítek neki a betegségben. Nekem is volt PCOS-em, mondtam tudok segíteni.
Ha te fogod őt edzeni, akkor lesz elég időtök együtt, hogy kiderüljön, mi is lehet köztetek.
Az mondjuk izgalmas, hogy te leszel az edző, a segítő, de te szeretnél a szubja lenni.
5. Igen,erre írta valaki hogy sokkal erősebb vagyok nála és hogy lehetek szub?
100 kiló volt a rekordom lábbal, egyébként husis vagyok én is, q csajszi is. 😄☺️
De arcra ő sokkal nőiesebb, míg az én arcom tiszta babás.
Én 69kg és 163 cm. Azt tudom róla hogy ő 165 cm.
De mindig ilyen voltam, szeretem ha én vagyok alul. ☺️
9. De ti hármasra kerestek, nem?
Mi itt ezt ketten szeretnénk, vagyis én mindenképp csak ketten. Mivel párom kielegit,másik pasi nem is kellene és a csaj is ugyanúgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!