Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srias87 kérdése:
Mi lenne az a szerepjáték ami nagyon izgatja a fantaziatokat, de még sosem volt alkalmatok kipróbálni? :)
Figyelt kérdés
Privatba is elmondhatjátok! :)aug. 3. 03:14
2/12 anonim válasza:
Nőket vagy vegyes társaságot szolgálni, meztelenül, kiszolgáltatva.
3/12 anonim válasza:
Bukakke egy csomó helyes sráccal, rengeteg spermával a számban.
4/12 anonim válasza:
Apa-lánya szerepjáték és hogy elkapjanak hátulról lenyomjanak egy asztalra pl. és lehúzzák/letépjék a nadrágom, bugyim és jó keményen megdugjanak. A kettő együtt is izgató lenne.
5/12 anonim válasza:
Kikötözve nyaljanak, izgassanak, mikor elmentem akkor se hagyják abba. Sok orgazmust szeretnék egymás után. Akár kis vibráló játékok is benne lehetnek a buliba.
Nagyon élvezném 🤭
6/12 Sz.Árpád válasza:
Hogy én legyek titkos vallási csoport vezetője, és egy csaj szüzességének feláldozása, rituálissan.
8/12 anonim válasza:
Nekem az a legmocskosabb fantáziám, hogy végre valaki tényleg szeressen és ennyi.
9/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 8-as válaszolóval ! Ma már ez egy brutálisan perverz és szokatlan igény - sajnos...:(
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!