Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok. 4 éve stabil hetero párkapcsolatban élek, előtte is egy 3 évig tartó hetero kapcsolatom volt, minden harmonikusan ment és megy is.

Emellett 15-16 éves korom óta van egy haverom, akivel 19 éves koromban úgy hozta az élet, hogy kivertük egymás szeme láttára és ez utána hónapok lefolyása alatt orállá nőtte ki magát. Az évek alatt - igen, a hetero kapcsolatok alatt is - ez folyamatosan visszatérő dolog volt, kb negyedévente egyszer összefutottunk erre-arra. Orálnál sosem volt több és nem is akartuk.

Az utóbbi 2-3 évben szinte semmi sem volt már, mivel távolabb költöztünk egymástól, így nagyon nehéz lett összeegyeztetni.

A helyzet az, hogy én időről időre érzem, hogy igényelném ezt a dolgot, de természetesen csak maximális diszkréció mellett titokban és olyan emberrel, akit ismerek valamennyire, mint az egykori haveromat.

Vajon hogy lehet ezen túllendülni, vagy havert találni? Mit javasolnátok?

aug. 2. 13:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szexuál pszichológus segítségével tudnál ezen túllendülni.

A monogámia es a félrelépés mindenkinek mást jelent.

Velem talán hasonló a helyzet, igaz párkapcsolatilag nem.

Nekem is van egy bi oldalam, ami a kamasz koromból maradt vissza. Az a szexualitásom nem felődött olyan szintre, mint a heteró oldalam. Azaz csak kevés dolog érdekel, és mindaz haveri alapon. Tehát érzelmileg semmiképp nem jelent annyit, mint egy heteró kapcsolat.

Érthetőbben fogalmazva: egy jó barátságba számomra egy két szexuális töltetű dolog belefér. Ez mutatja nekem pont azt, hogy ez olyan kamaszos oldalam, mintha azt akarnám újra élni.

Nem tudom, tudtam-e segíteni, szerintem ezt csak az érti, aki tiniként egy két dolgot kipróbált haverjával.

Számomra viszont ez az oldalam nem csak rám tartozik, a párkapcsolatomra is kihat, így tud róla.

Az ítélkezést megtartom másnak.

aug. 2. 23:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
En is hasonlo helyzetben voltam, de nekem mar tudja a felesegem. Igaz nalam kozben jott ram, nem a kapcsolatom eleje ota tettem ezt. Igy konnyebb volt elmeselni, nem volt buntudatom, mert nem csaltam. Megbeszeltuk, neki is vannak dolgai nekem is. Van hogy egyutt eljuk meg, ezt meg jobban is szeretem.
aug. 3. 12:41
 23/32 A kérdező kommentje:

#14 - Látom elkapott az ideg, egy értelmes összefüggő - azt hagyjuk, hogy helyes - mondatod nincs, így nem tudunk sajnos ugyanazon az intellektuális szinten kommunikálni, köszi a semmitmondó megnyilvánulásod, te tipikusan az a személy lehetsz, aki mellett nemhogy kapcsolatban élni szar, de az első randi is kibírhatatlan valószínűleg. Érvelni képtelen vagy, a dolgokat a saját helyükön kezelni szintúgy, ha nem neked van igazad, vagy nem te vagy nyeregben, akkor felborul a hormonháztartásod. Kicsit menj nyugodj le, kommentelj 2-3 más témához hasonlóan érdektelen módon, ennyi elég volt belőled köszi.

#16 - Kollektívan együtt kezelni engem egy általad kreált profillal rendelkező kaszttal - tévesen - elég nagy butaság. Objetkív véleményt / választ nem tudsz megfogalmazni, az látszik az írásodból. Ezek szerint korábbi meg nem értett tapasztalatok alapján elemzed a viselkedésem. Ismerd meg előbb önmagad, alkoss véleményt később. Szintén nem a kérdésre válaszoltál.

#19 - Bro, fals tippekkel és olcsó személyeskedéssel nem kommentelünk az interneten, nem tanítottak meg erre? Még egyébként nem is lenne orbitális hülyeség az, amit írtál és figyelembe is tudnám venni, ha egy 8 éves értelmi szintjénél előrehaladottabb kommunikációs formában tálalod. Ez nem ment, így ez a második olyan komment, amitől hányingerem lett, megyek rád gondolok, ahogy meghánytatom magam.

#20 - Honnan tudod ilyen pontosan, hogy a "rózsaszín ködben" milyenek voltak a kapcsolataim? Egyébként senki nem mondta, hogy nem vagyok biszex. Van annyi önkritikám és felismerési készségem, hogy tudjam, az vagyok. A kapcsolataim viszont hetero szinten mozognak, itt csak erről volt szó. Saját magad agyatlan érvelésével mész szembe, amikor azt írod, hogy 10 év után majd pont most akarok többet egy sráctól, vagy akár bele is szeretek. Szerinted nem volt 10 évem erre? Nagyon jól el tudom a két dolgot különíteni és pontosan tudom, hogy a hetero kapcsolatom szexuális elemein kívül mire van szükségem. Érzelmi szinten sosem fogok kötődni egy férfihoz, kapcsolatban sosem tudnék lenni így.

Megmutatkozott, hogy a válaszadók jelentős része objektíven nem tud kezelni egy kérdést, személyes sértődésnek veszitek és úgy kommenteltek, mintha legalább a legjobb barátotok / barátnőtök lenne az áldozat, esetleg egy családtag. Nevetséges, hogy mennyire el vagytok cseszve emberileg. Itt nem arról van szó, hogy mi a helyes és a helytelen, én is tisztában vagyok vele, hogy nem állja meg a helyét az, ahogyan én is viselkedem, de van annyi önkritikám, hogy ezzel tisztában vagyok és a saját lelkiismeretem felé el tudok számolni vele.

aug. 3. 15:54
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Megmutatkozott, hogy a válaszadók jelentős része objektíven nem tud kezelni egy kérdést, személyes sértődésnek veszitek és úgy kommenteltek, mintha legalább a legjobb barátotok / barátnőtök lenne az áldozat, esetleg egy családtag."

Az ÁLDOZAT? Nahát. Így gondolsz a barátnődre?

aug. 3. 16:18
 25/32 A kérdező kommentje:
#24 - Ti gondoltok így :)
aug. 3. 16:19
 26/32 anonim ***** válasza:
48%
Mert az is😅
aug. 3. 17:25
 27/32 anonim ***** válasza:
54%
Ember itt te vagy aki nem kepes felfogni, ertelmezni es erzelmileg intelligensen kezelni a helyzetet. Csak a saját fejed utan mesz... Beszeld meg a noddel, ezen mit nem tudsz felfogni?! Az erveket nyilvan nem fogja fel a sertett agyad, mert egy burokban elsz. Tobbe ember is leirta milyen hibaskat kovetsz el, folyamatosan szant szandekkal. Szerelmesen egy bunko voltal /vagy, a kapcsolatod úgymond legjobb, legfrissebb szintjen. Ha nem a helyesirasba kotnel bele es magadba neznel, rájönneel hogy valamilyen szinten igazunk van. Csak gyava nyuszi vagy bevallani magadnak. Ha latna a baratnod miket irtal es hogyan ,milyen hangnemben es leszarom stilusban beszelsz arrol ahogy megalazod es meg csak elismerni se ismered el a tetteid sulyat... Nagyon nagyot csalodna benned, a csalason kivul is. Hogy ennyire semmibe nezed.
aug. 3. 17:32
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 férfival voltam pont így,mint te: csak orál semmi több éveken keresztül. Aztan jött a 4.ik és beleszerettem, úgy hogy SOHA, SOHA nem tudtam volna magam férfi mellett elképzelni. Van bennünk belső bifobia, ami meggátolja az érzelmi kapcsolódást. Nem tudhatod kit sodor eléd az élet. Az, hogy a haverodba nem szerettél bele 10 év után, nem jelenti azt, hogy más férfiakba nem tudsz. Nővel is simán előfordul ez, hogy nem szeretsz bele. Remélem,ha ez megtörténik lesz benned annyi gerinc, hogy tényleg végre békén hagyod a nőket (legalábbis egy ideig), mert nem tudod helyén kezelni a dolgokat. A tetteid ezt mutatják, pedig most még szerelmes se vagy csávóba, és mégse tudsz nemet mondani. Többen is adtak tanácsot neked a helyzeteddel kapcsolatban, mégha kioktató volt is (szín vallás, nyilt kapcsolat, pszichológus) Arra nem adok tanácsot hogyan csalj, tudod azt magadtól is.
aug. 3. 17:47
 29/32 A kérdező kommentje:

#28 - Az, hogy a haveromba nem szerettem bele 10 év után az pontosan azt jelenti, hogy senki másba sem fogok a saját nememből. Érzelmi szinten kell, hogy legyen bennünk - legalábbis minden normális emberben - egy egészséges visszatartó erő, ami nem engedi soha ezt a fajta viselkedést.

Ugyanakkor az, hogy bejött a gyerekkori kísérletezés kapcsán a fasz, azt még hajlandó vagyok elfogadni valamiféle félresiklott hülyeségemnek, de abszolút aberráltság lenne, ha bármit akarnék ezen kívül a saját nememtől.

Így nem kell ettől félni :)

aug. 3. 18:13
 30/32 anonim ***** válasza:
70%

16-os vagyok. Kérlek mondd csak el, hogy mi nem igaz, abból amit írtam?

egyenértékű neked a férfival való megcsalás, csalásnak gondolod azt, amit tettél? -- NEM!

Jelentéktelen orálozás, pasis "hülyéskedés" neked az, amit a szeretőddel tettél? --- NEM, nyilvánvalóan. Különben nem lennél a függője és nem más kárára tennéd.

Jogosan várod el a hűséget, monogám társat, miközben te nem vagy az? ---NEM!

Tagadásban élsz? --- IGEN.

Károsabb vagy a "szerelmeidre", mint egy idegen az utcán? ----IGEN, mert nem ezt várnák el TŐLED.

Mondd, hogy melyik nem igaz, ami szerint "tévesen" ebbe a kasztba soroltalak? Részletezd a viselkedésed, mert abból, amit leírtál magadról, ahogy írsz a tetteidről, ahogyan létezel, hidd el nekem egy kívülálló (sőt a nőd, barátaid, családod is) így gondolkodik rólad.

Én ismerem önmagam, ismerem a hibáim, ismerem az erősségeim. Tartom magam az elveimhez. Sokszor saját magunknak kell a legszigorúbbnak lennünk. TE nem ismered azt, ahogy mutatod magad a világnak. Neked kéne önismereti órákat tartanod, magadba nézned. Kezelni a hibáid és olyan felnőtté lenned, akire ha vissza nézel büszke vagy. És mások is büszkék... Nincs tökéletes ember, ez 100%, de az emberek tesznek azokért, akik fontosak nekik.

Megtetted, hibáztál (még ha nem is ismered el), de ha nem is tudod jóvá tenni, legalább tiszta lappal kezdhetnél. Legalább a következő partnerednek mondd el, olyat keress, aki elfogad így. A mostani kapcsolatod nem ér neked annyit (mégha szegény lány, ezt nem is tudja), ez látszik. Alapból úgy kezdeni a kapcsolatod, hogy van szeretőd, megmutatja ezt. Én elmondanám neki a történteket, vagy elfogadja vagy nem. Nem róhatod fel neki, ha kidob, főleg, hogy ez a kérdés is újboli szeretői viszony kialakításából keletkezett.

aug. 3. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!