Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel kezdeni?
29 éves vagyok. 4 éve stabil hetero párkapcsolatban élek, előtte is egy 3 évig tartó hetero kapcsolatom volt, minden harmonikusan ment és megy is.
Emellett 15-16 éves korom óta van egy haverom, akivel 19 éves koromban úgy hozta az élet, hogy kivertük egymás szeme láttára és ez utána hónapok lefolyása alatt orállá nőtte ki magát. Az évek alatt - igen, a hetero kapcsolatok alatt is - ez folyamatosan visszatérő dolog volt, kb negyedévente egyszer összefutottunk erre-arra. Orálnál sosem volt több és nem is akartuk.
Az utóbbi 2-3 évben szinte semmi sem volt már, mivel távolabb költöztünk egymástól, így nagyon nehéz lett összeegyeztetni.
A helyzet az, hogy én időről időre érzem, hogy igényelném ezt a dolgot, de természetesen csak maximális diszkréció mellett titokban és olyan emberrel, akit ismerek valamennyire, mint az egykori haveromat.
Vajon hogy lehet ezen túllendülni, vagy havert találni? Mit javasolnátok?
En is ebben a helyzetben vagyok.
Nehez ez. Sokszor elö tör a vagyam hogy fiuval is akarom.
Persze, hogy számít.
Mert így felesleges az egész regényed.
1 mondatban el lehet intézni: Hogy csaljam meg az asszonyt, hogy ne derüljön ki.
4=/=6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!