Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Örülnétek neki ha a bi barátnőtök be szeretne venni még egy nőt harmadiknak?
Figyelt kérdés
júl. 29. 20:17
13/14 anonim válasza:
Ha tetszik a csaj és kölcsönös a szimpatia, és nincsen féltékenység!! ez esetben igen
14/14 anonim válasza:
Igen,belemennék,ha a harmadik fél,nő is ugyanolyan testalkatú lenne,mint amilyen amúgy is nekem általában.
Teltebb,husisabb,akár érettebb...
Bár jelenleg szingli pasi vagyok,de ilyen,vagy hasonló nőt,nőket keresek akár alkalmira is...
Ha létezik ilyen nő,akkor nyugodtan írhat nekem privátba.
Szerintem az ilyen nők a legszebbek,s legvonzóbbak a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!