Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozakodtatok elo a parotoknak azzal, hogy bi-k vagytok?
Igazabol az erdekelne, hogy:
1. a kapcsolatotok melyik fazisaban?
2 Hogy reagalt?
3 Egyutt maradtatok vagy szakitas lett?
4 Vagytatok arra, hogy megeljetek a biszexualitasotokat es ezert mondtatok el vagy maradtatok a huseges hetero kapcsolatban?
Mennyi idosek voltatok?
Koszonom a normalis valaszokat.
23 voltam, ő 16 mikor megismerkedtünk. Mesélte, hogy volt már lánnyal is, kérdezte, hogy el tudom-e fogadni, hogy biszex? Egyből rávágtam hogy semmi gondom vele, én is voltam már fiúkkal, szintén bi vagyok.
Nevetett, kibeszéltük a dolgot alaposan, aztán szeretkeztünk egész éjszaka. Másfél év múlva elvettem feleségül. 20 éve házasok vagyunk...
Bocs!
Feleségem 33, én 30 voltam akkor.
Azért mondtam el, mert felmerült a téma. Már évek óta együtt voltunk. Nem zavarta. Az már igen, hogy nem fogunk hármasozni. Nem szakítottunk, azóta is együtt vagyunk, már több, mint 10 éve. Nincs olyan vágyam, hogy "megéljem a biszexualitásomat". Sose volt. Van, hogy megtetszik egy férfi, vagy egy nő, ahogy eddig is. De nem lépek félre senkivel.
Én 38 nő, ő 40 férfi.
Mivel a többiekhez hasonlóan én is hamar rájöttem, hogy bi vagyok (14 évesen), még az ismerkedés alatt el szoktam mondani.
Eddig egy bi csajjal próbáltam összejönni és egy heteroval. Az utóbbi volt, aki nem tudott így elfogadni és szakított velem.
Míg együtt voltunk nem volt vágyam palik után.
24F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!