Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Manapság vannak még srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság vannak még srácok akik a fanszőrzetüket természetes állapotában érintetlenül megtartják?

Figyelt kérdés
Van hasonló fiú és neki is ez tetszik? Neked mekkora a dzsungeled?

júl. 28. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Én.

19f

júl. 29. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Van ilyen, én is csak nagyon ritkán nyúlok hozzá
aug. 5. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Szőrös nekem is, és tetszik is máson
aug. 20. 07:52
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Jelen
szept. 24. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy szoktam,hogy nyáron leborotválom,aztán nyár végétől hagyom visszanőni.Nekem nagyon nagy és sok szőröm van,ha hagyom 10 centitől is hosszabbra nő meg,viszont én egyéb testrészeimen is nagyon szőrös vagyok
szept. 25. 05:41
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Én igen. A korosztályomban egyre kevesebbet látok, és épp ezért kicsit vonzza is a tekinteteket nyilvános zuhanyzókban.

De nem panaszkodok. 😁

20f

okt. 2. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Én ilyen vagyok
okt. 27. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az mennyire helytálló észrevétel, hogy a csupaszítás sokkal kényszeresebb azoknál a generációknál, akik 1995 után, de kb. 2015 előtt kezdték el élni a nemi életüket?

Szerintem pl. az én generációmban sokkal ritkább állatfaj vagyok én a természetes szőrzetemmel. (Nekem is kiterjedt, dús, az ágyékomon és a zacskómon 10-12 centisre is megnő, és nő valamennyi a farkam bőrére is.)

50F

nov. 18. 12:20
 19/20 anonim ***** válasza:
74%
31 vagyok és általában szőrös, 3 havonta szedem le, mert van amikor megunom és a változatosság miatt csupaszítom. Nekem is a bundás jön be és tetsszik, hogy nekem szőke fanszőrzetem van.
nov. 19. 09:19
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

20

A szőkéhez aztán tényleg nincs értelme hozzányúlni.

nov. 19. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!