Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak még srácok akik a fanszőrzetüket természetes állapotában érintetlenül megtartják?
Figyelt kérdés
Van hasonló fiú és neki is ez tetszik? Neked mekkora a dzsungeled?júl. 28. 10:31
12/20 anonim válasza:
Van ilyen, én is csak nagyon ritkán nyúlok hozzá
13/20 anonim válasza:
Szőrös nekem is, és tetszik is máson
15/20 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy nyáron leborotválom,aztán nyár végétől hagyom visszanőni.Nekem nagyon nagy és sok szőröm van,ha hagyom 10 centitől is hosszabbra nő meg,viszont én egyéb testrészeimen is nagyon szőrös vagyok
16/20 anonim válasza:
Én igen. A korosztályomban egyre kevesebbet látok, és épp ezért kicsit vonzza is a tekinteteket nyilvános zuhanyzókban.
De nem panaszkodok. 😁
20f
18/20 anonim válasza:
Az mennyire helytálló észrevétel, hogy a csupaszítás sokkal kényszeresebb azoknál a generációknál, akik 1995 után, de kb. 2015 előtt kezdték el élni a nemi életüket?
Szerintem pl. az én generációmban sokkal ritkább állatfaj vagyok én a természetes szőrzetemmel. (Nekem is kiterjedt, dús, az ágyékomon és a zacskómon 10-12 centisre is megnő, és nő valamennyi a farkam bőrére is.)
50F
19/20 anonim válasza:
31 vagyok és általában szőrös, 3 havonta szedem le, mert van amikor megunom és a változatosság miatt csupaszítom. Nekem is a bundás jön be és tetsszik, hogy nekem szőke fanszőrzetem van.
20/20 anonim válasza:
20
A szőkéhez aztán tényleg nincs értelme hozzányúlni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!