Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy nős heteró férfi megengedi, hogy időnként (fáj a feje az asszonynak, ritkán engedi a szexet stb). egy haverja leszopja?
Figyelt kérdés
Persze minden viszonzás nélkül tenné ezt, csak az érzésért, pl. elmennek a család barátjával pár napra "horgászni", és ott történnek dolgok. Hallottatok már ilyenről, vagy ez csak legenda?júl. 28. 10:23
1/17 anonim válasza:
2 évig volt egy ex transz prosti a barátnőm, még ő mondta messze a legtöbb vendége ebből a "full hetero vagyok" rétegből jött, otthon meg az asszony várja aztán szopják a fszt meg dugatják magukat.
Többsége hirdetőhöz megy, nem egy horgász haverral szopatja magát vagy munkatárssal mert sose fedik fel magukat
2/17 anonim válasza:
Még nem próbáltam ilyet, de nem zárom ki a lehetőségét. Esetleg én is csinálnám.
F/52
4/17 anonim válasza:
Látom még mindig nem sikerült felfogni a hetero jelentését.
5/17 A kérdező kommentje:
Egy heteró talán nem tud elélvezni attól, ha egy hozzá közel álló személy odaadással szopja a farkát? :D
júl. 29. 09:40
6/17 anonim válasza:
Engem már szopott le másik pasi, a fizikai ingerléstől el lehet élvezni, de aki amúgy nőkkel szokott lenni, annak furcsa lesz a helyzet, hiszen pont a nőiesség hiányzik az egészből.
7/17 A kérdező kommentje:
6: Értem. Hát, max. arra gondol, hogy egy nő játszik a farkával. Mondják, hogy moslékkal is lehet tüzet oltani, így ha pirosban van a mutató, engedheti ezt is. Főleg ha egy jóbarátról van szó, aki csak segíteni akar neki.
júl. 29. 09:56
10/17 anonim válasza:
......ha lenne olyan partner, akinek bejönne egy sportos alkatú, még ma is versenysportoló 60-as férfi, (174 magas és 72 kiló vagyok) akor szívesen megélném újból az orális élményt :)
.
Nagy szimpátia esetén akár egyoldalúan is.
.
Bp. 17. kerületében élek, de a munkám miatt folyamatosan járom az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!