Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elítélendő az hogy nem járok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő az hogy nem járok a barátnőmmel, de időnként történik ez-az?

Figyelt kérdés
Biszex lányok vagyunk, néha itt alszik a barátnőm és párszor már orális szexeltünk. Nem akarok járni vele, emiatt ribi vagyok? Más mit gondol erről?

2022. szept. 16. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Azt gondolom, hogy nagyon érettlen vagy, hogy a saját magánügyed közüggyé teszed ezen az oldalon. Az erdekel, hogy mások mit gondolnak a te magánéletedről? Kicsit sem vagy életképtelen szellemileg.
2022. szept. 16. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Fiatal vagy, használjátok ki.
2022. szept. 16. 16:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát akkor szerinted hol kérdezzem ezt meg ha nem EGY ANONIM OLDALON???

Valaki olyantól válasz, akinek van agya is?

2022. szept. 16. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező! Ha valaki azt mondja ugorj a kútba akkor beleugrasz? De gondolom még így sem érted a lényeget. Egyes voltam, további jó hisztit.
2022. szept. 16. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nincsen ezzel semmi baj. Érezzétek jól magatokat ♡

L

2022. szept. 16. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ebben semmi ribiség. Nem kötelező kialakítani komoly kapcsolatot valakivel akivel van testi, sőt egyenesen baromság akár egy sima heteró pár esetében ha akkor járnak egymással, han nincs igazán szerelem, vonzódás. Nem ismeretlen fogalom a barátság+extra, de nevezhetjük szexparnernek is, nincs ebben semmi rossz amíg egyik fél sem akar többet, vagy nem érez többet. Nekem is volt ilyen, megbeszéltük hogy ez mindenkinek elég és mai napig kellemes emlék az az időszak. Szóval hajrá! :)
2022. szept. 16. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen normális dolog. Akár akkor is, ha már lesz pasitok. Természetes ez.
2022. szept. 16. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Szexpartnerek vagytok, emiatt ne legyen lelkiismert-furdalásod. Meglepődnél ha tudnád hányan csinálják!
2022. szept. 16. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez a "laza kapcsi" szerintem teljesen ok.
2022. szept. 17. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!