Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azt szeretné?
Figyelt kérdés
Elmondtam egy barátnőmnek, hogy egyszer szeretném kipróbálni lánnyal. Azóta direkt ‘forró’ képeket küld, kissé intim tartalmúakat. Ez azt jelentené, hogy szeretné, ha vele próbálnám ki? Nekem is kellene hasonló képeket küldenem neki?2024. júl. 24. 08:00
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg igen, kérdezd meg, hogy miért küld neked ilyeneket. Aztán ha mindketten szeretnétek, ki is lehet próbálni.
2/9 anonim válasza:
Ha kiprobálnád vele, akkor ne képeket küldözgess, hanem beszéljetek róla.
3/9 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy vele. Csak hogy lánnyal.
2024. júl. 24. 13:08
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2024. júl. 24. 14:57
8/9 A kérdező kommentje:
Hogy barátok vagyunk, mi van ha tönkremegy a barátság.
2024. júl. 24. 15:19
9/9 anonim válasza:
És mi van ha nem megy tönkre? Én mondjuk pasi vagyok, de mi a haverokkal kipróbáltuk és semmi se változott, csak az, hogy bővült a közös programok köre. De lehet, hogy lányoknál ez másképp működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!