Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen hármas kalandoknak mi a vége?
Van egy fiú, aki még nincs 30 éves, most raktak ki közös fotózásos fotókat a barátnőjével.
Viszont egy meleg pasival jár össze, akit én ismerek és mutatta nekem az ujdonsült “szerelmét” viszont azt nem tudja, hogy nem személyesen, de én ismerem azt a fiút.
Tök megdöbbentő szàmomra.
Január óta tart ez a viszony, ez meddig tarthat?
Amugy a meleg pasinak nárcisztikus személyiségjegyei vannak a gyerek meg valahol irányítható, kihasználható is.
Mindenhez két ember kell. Ha valaki így, titokban jár félre az félre is fog, főleg, ha irányítható.
És ha nem ezzel a férfivel,akkor majd lesz másik. Nem ő az első és nem is az utolsó, aki a nő mellett pasizik. Eggyel több kirakat - kapcsolat és eggyel több idétlen nárcisztikus férfi örülhet,hogy van, akit befolyásolva élvezkedhet.
Itt a csajt sajnálom, de nagyon. Nem ezt érdemli !
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!