Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az ilyen hármas kalandoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen hármas kalandoknak mi a vége?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki még nincs 30 éves, most raktak ki közös fotózásos fotókat a barátnőjével.

Viszont egy meleg pasival jár össze, akit én ismerek és mutatta nekem az ujdonsült “szerelmét” viszont azt nem tudja, hogy nem személyesen, de én ismerem azt a fiút.

Tök megdöbbentő szàmomra.

Január óta tart ez a viszony, ez meddig tarthat?

Amugy a meleg pasinak nárcisztikus személyiségjegyei vannak a gyerek meg valahol irányítható, kihasználható is.

2024. júl. 24. 04:50
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Mindenhez két ember kell. Ha valaki így, titokban jár félre az félre is fog, főleg, ha irányítható.

És ha nem ezzel a férfivel,akkor majd lesz másik. Nem ő az első és nem is az utolsó, aki a nő mellett pasizik. Eggyel több kirakat - kapcsolat és eggyel több idétlen nárcisztikus férfi örülhet,hogy van, akit befolyásolva élvezkedhet.

Itt a csajt sajnálom, de nagyon. Nem ezt érdemli !

F

2024. júl. 24. 04:55
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Gusztustalan hazug, sunyi, talán ez jut eszembe, és mivel rafinált sajnos a lány húzza majd a rövidebbet, ami talán a legjobb, csak időközben megfertőződhet, mert nem egy ilyenről tudok sajnos!
2024. júl. 24. 06:44
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem a problémád.Féltékeny vagy?
2024. júl. 24. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Többnyire két szék közt a pad alatt. Kitudódik, dobja a csaj is és a pasi is. Ritka, hogy legalább az egyik kapcsolat túléli az ilyen kalandot.
2024. júl. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!