Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy hosszabb homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hosszabb homoszexuális kapcsolat után mennyi idő kell nektek amíg "átkattantok" egy heteroszexuális életmódba?

Figyelt kérdés
Úgy értem egyből képesek vagyok ellenkező neművel lenni?
2024. júl. 18. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem esek azért olyan gyorsan szerelembe, így nincs gond. Szexszel nincs probléma.
2024. júl. 18. 21:09
 2/8 Nincstovább ***** válasza:
100%
Amíg ki nem heverjük az előző kapcsolatot. Ez mindenkinél változó, és nincs “átkattanás”. Ha bi vagy, akkor is bi vagy, amikor ellenkező neművel vagy. Ez egyén és nem szexuális beállítottság kérdése. Van aki már az nap mással van kapcsolatban, van akinek évek kellenek mire újra mer nyitni mások felé. De ez csak én véleményem.
2024. júl. 18. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
A legtöbb biszexuális - akár nő, akár ffi - un. heteroromantikus. Azaz érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel létesít, testit viszont időnként v. rendszeresen mindkettővel. Aki érzelmi kapcsolatot is ki tud alakítani mindkettővel az jóval ritkább.
2024. júl. 18. 21:40
 4/8 Nincstovább ***** válasza:
100%

Ez nekem új, erről nem hallottam még. Ez ilyen brit tudósok kutatása, vagy honnan van az infó? Mármint ez tökre érdekes számomra. Mert én például csak azzal létesítek szexuális kapcsolatot, akivel romantikus a kapcsolatom, nem “csak” testiség.

2024. júl. 18. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuálisként én se tudtam erről, amit a 3as ír. De itt elég sok a szakértő úgy látom. Mindent tudnak rólunk. Ha szerintünk nem úgy van, akkor meg mi vagyunk álszentek, hazugok, vagy ritka kivételek 😃
2024. júl. 18. 22:21
 6/8 Nincstovább ***** válasza:
100%

Jól van, akkor megnyugodtam🤣 Már azt hittem megint én maradtam le valamiről🤣🤣🤣

2024. júl. 18. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Soha nem hallottam ilyenről, hogy csak úgy átáll valaki.

Ez nem egy csavarós villanykapcsoló, hogy hopp és ennyi...

Mikor véget ért kapcsolatom, akkor egy ideig még férfit sem tudtam volna elképzelni magam mellett, nemhogy nőt. Brrrrrrr, még a gondolat is képtelen,hogy egy nőt egyáltalán megöleljek :(

Aki igazán meleg, annak nővel nincs testi kapcsolata, és főleg lelki vonalon el sem tud semmit képzelni,nemhogy hetero kapcsolatot.

Ez max egyes biszexeknél lehet, de talán ott is erősebb a férfi vonal, mert kínlódik a rossz házasságban, tablettával dugja a nőt,közben remeg a farokért.

Ne áltassuk magunkat olyannal, ami normál módon elképzelhetetlen.

2024. júl. 19. 05:13
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 nézd meg a kategóriát
2024. júl. 19. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!