Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puagabor kérdése:
Régi vágyam, hogy én és egy nő kényeztessünk egyszerre egy másik nőt vagy passzívan végig nézzem 2 nő szeretkezését. Lányokhoz intézem a kérdést, ötlet hogy hogyan érhetem el a célomat?
Figyelt kérdés
júl. 14. 23:25
1/9 anonim válasza:
Soha nem értettem az ilyen régi vágyam kérdéseket. Vannak prostik akik szivesen vállalják ezeket. Miért nem jo az neked? Kérdésedböl nyilvánvalo hogy nincs az ismeretségi körödben olyan/olyanok akivel/akikkel ezt megélhetnéd. Akkor meg?
2/9 anonim válasza:
Kb sehogy. A való életben ez olyan ritkán jön össze, mint az 5ös lottó. A szextarskeresőkön kellene próbálkoznod, de csekély ott is erre a remény.
3/9 anonim válasza:
Bizakodás marad, hacsak nem akarsz érte fizetni, ami valószínűleg nem a vágyad megéléséről fog szólni.
4/9 anonim válasza:
Naponta van ilyen kérdés, de a swinger sem tetszik senkinek. Pedig ott nincsenek kamusok, mindenki ezért megy. Valahogy a sült galambot várni sokkal egyszerűbb. Az a baj, hogy ha csak nem néztek ki szuper jól, nem nagyon fog szóbaállni veletek senki. Élőben még van esély bedobni magad, szimpatikusnak lenni.
6/9 anonim válasza:
Te vagy a pua, neked kell tudnod. :D (Léteznek még puák?!)
8/9 anonim válasza:
Azért a swinger egy teljesen más kategória. Persze az előnye, hogy ott face to face vannak az emberek. De ez mellett rettentő sok illető van aki egy nagyobb fős társaságba mikor mindenki nézi vagy megbámulja nem tud teljesíteni leblokkol,ferfiak esetében meg sokszor következik be merevedési gond. Azért ez sem egy olyan dolog amit gombnyomásra
lehet csinálni.
Illetve azért tegye a szívére a kezét mindenki, mi is voltunk klubban, de nem az adoniszokkal van tömve a klubok többsége. Nem tudom mennyi idős a kérdező de itt inkább a 40-50 éves korosztály a jellemző. Persze vannak kivételes napok.
9/9 anonim válasza:
A klubokban mindig van lehetőség elvonulni, nem kell mindenki szeme láttára csinálni, ha nem akarod. Illetve persze, nem mindenki adonisz. Na de te sem. Meg a kérdező sem. Gondolom. De az úgy nem megy, hogy neked magas elvárásaid vannak a külsővel kapcsolatban, de te magad sem érsz fel odáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!