Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi csajok, hogyan csajoztok, a pár vagy a szóló lány a nyerő inkább?
Kíváncsiság vezérel semmi más. Érdekelnének rövid ismerkedési sztorik esetleg kellemetlen szitukat is írhattok.
Ne privátozzatok hanem itt írjátok le ha van kedvetek és sztoritok ebben a témában. Korotokat is légyszi
Előre jelzem, hogy van párom, szóval ne találjatok meg privátban légyszi!!
De egyébként ugyan úgy flörtölünk mint pasikkal, sőt saját véleményem szerint lányokkal sokkal jobb flörtölni, sokszor volt, hogy a társaság férfi tagjainak fel sem tűnt, hogy flörtölünk, pedig pl már a lány ölében ültem.😄 Szóval amúgy valakire “kacérabban” rámosolyogsz, és felméred, hogy mennyire játszik nála a dolog, ha úgy ítéled meg, hogy neki is “bejössz”, akkor kezdődik a játék, ennyi. A pasik meg nyál csorgatva nézik, ahogy két lány smárol.🤷🏻♀️😄
3-as vagyok, még annyit, hogy a mostani barátommal lehet lesz 3-as, mert egyszer egy buliban úgy alakult, hogy mind a ketten csókolóztunk ugyan azzal a lánnyal, és ő baromira beindult attól, ahogy látott minket csókolózni. Nagyon cuki volt amúgy.😄
Ja és 20 vagyok.:)
Én csak nőt keresnék,de azt sem egyszerű! Sőt!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!